Followers


Sunday, October 16, 2011

Montague Keen - October 9, 2011


October 9, 2011




Moja draga, već smo govorili što će se dogoditi u budućnosti. Dakle, to se događa sada, iako neki odbijaju osvijestiti što se događa svud oko njih. Promjene energije će nastaviti podizati svijest i vi ćete se povezati, ponovo, sa svime što jest i što će ikada biti. Otvorite svoje umove, tražite odgovore koje trebate. Pronaći ćete ih. Vrijeme je da se okrenete i vratite.
Okolnosti su vas odvojile i držale u neznanju o vašem pravom identitetu i sudbini. Postati još jednom jedno sa svemirom, neizbježno je. To se mora dogoditi. To će se dogoditi. Sve je na mjestu da bi se prijelaz odvio što lakše. Tamni su izgubili svoju posvemašnju kontrolu. Lamtaju poput brodolomaca na palubi broda koji tone. Njihovo odstranjivanje je ključno, oni ne mogu postojati u ljubavi i svjetlu. Uloga koju su imali u svijetu mora nestati. Lažno lice koju su prodavali masama mora biti otkriveno. Mase se bude u svjetlu, pronalaze svoje glasove. Okupljaju se kao jedinstvena cjelina; čineći tako, stvaraju energiju za velike promjene koje će se dogoditi. Uvijek imajte na umu da je ovo vaš planet. Vi birate vratiti se svjetlu. To se može učiniti mirno, vaša snaga je u brojnosti. Tamni će se rasuti, ne mogu postojati bez vas; dok vi njih uopće ne trebate. Ta se činjenica rasvjetljava nad vama dok se okupljate i potražujete svoje.

Bit će turbulencija dok se zbivaju Zemljine promjene. Znajte da ono što će se dogoditi se i treba dogoditi. Mi ćemo spriječiti – koliko je moguće – bilo što što bi Tamni mogli učiniti da potaknu strah. Oni se nemaju kamo skriti, za to smo se pobrinuli. Kako sve više vas razumijeva što se doista događa, vidjet ćete pripadnike policije i vojske koji osvještavaju činjenicu da su oni odgovorni za pokušaj uništavanja njihovih vlastitih ljudi. I oni će se pridružiti masama. Tamni će izgubiti podršku koja ih je držala u moći. Ljudi će prozrijeti propagandu. Uvidjet će da bez njihove podrške, monetarni sustav Tamnih propada. Bit će razotkriven. Bez njega, oni su zapravo ništa. Sva pomoć koja će vam trebati, bit će vam dostupna. Bit će vam dana tehnologija koja će vam biti iznimno važna i daleko je van vaše trenutne moći razumijevanja. Život na Zemlji će biti potpuno drugačiji kada se ukloni kontrola. Zastrašivači će nestati, a oni gladni moći će biti otkriveni. Činjenica je da njihovo lažno uvjerenje plemenske nadmoći jest bilo uzrokom kaosa u kojem se sada nalazite. Njima govorim da im se kraj primiče.

Masama govorim, nastavite sa mirom u vašim srcima i naslijedit ćete Zemlju. Bit će vam potrebna pomoć da odstranite sve otrove koji su korišteni da bi oštetili Zemlju i vaše zalihe hrane. Mi ćemo vam predstaviti nove načine da prebrodite sve poteškoće na koje ćete naići. Ništa nije nepremostivo.

Čuvajte se lažnih bogova koji će pokušati preuzeti kontrolu. Oni će vam mnogo obećavati, ali znajte da vas žele za svoje robove. Nemojte upasti u takvu zamku. Mnogi se pretvaraju da su vođeni od velikih majstora i sl. To je često njihov ego koji zahtijeva mnogo pažnje. Mi ovdje nemamo majstore. Imamo velike umove prošlosti koji su iskusili život na Zemlji sa svim kušnjama i patnjama i koji su na najboljim položajima da bi vam mogli pomoći.

Ljubav i istina su ono što najviše trebate. Nedostajalo ih je, ali to će se sve promijeniti kada se ujedine dobri ljudi.

Imamo goste, draga, koji su doputovali izdaleka da bi ti pomogli. Moraš obratiti pažnju. Vjeruj da je sve nadohvat. Naučite prihvatiti svu istinsku pomoć koja vam se nudi dok se trudite održati korak sa svim što se očekuje od vas. Bit će dobro kada budemo među vama. Tada ćemo se osobno zahvaliti onima koji su pomogli u širenju istine među ljudima. Okružujemo vas sve ljubavlju i svjetlom.

Moja draga, uvijek sam uz tebe kao što nastavljam dokazivati. Ostajem tvoj voljeni suprug, Monty.

Prevela s engleskog: Marijana Pontoni

Prevela s engleskog: Željka - Civilizacija Svjetlosti


No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje