Followers


Sunday, October 16, 2011

Montague Keen - August 21, 2011


August 21, 2011


ISTINA JE IZDAJA U CARSTVU LAŽI
(Ron Paul)

To je, moja draga, vrlo istinita tvrdnja. Jedna koju se mora imati u vidu dok se zid laži ruši i čovječanstvo budi i vidi laži koje su ga kontrolirale. Određeno je da će iskvarene institucije biti izložene gole pred vama i sva njihova bolesna stečevina koju su postizali na vaš račun bit će vraćena vama. Vi ćete iskusiti Ljubav Stvoritelja. Sav će strah biti odstranjen i obitelj Čovjeka će još jednom biti ujedinjena. Vaše obitelji, s ove strane života, raduju se što će biti u mogućnosti pokazati vam se kada se naša dva svijeta ujedine. Sve prepreke će biti uklonjene. Bit ćete slobodni da posjećujete druge planete. To je nešto što su mnogi od vas mogli samo sanjati. Vrijeme, koje je ograničavalo vaše živote i držalo vas u pokornosti, bit će izbrisano.
Papa Gregur je taj koji je vas je programirao da bi vas uklopio u strogi raspored: kada raditi, kada spavati i kada jesti. Na ovoj strani života mi nemamo vrijeme niti jezik, moja draga. Niti ne možeš početi zamišljati slobodu koju nam samo to pruža. Potrebno je malo vremena da bi se prilagodio ovom načinu, ali jednom kad stekneš predodžbu, postaje čisto zadovoljstvo. Ne postoje nikakve granice. Komunikacija je laka. Ljubav, ova ljubav koja toliko nedostaje na Zemlji jer ste bombardirani s razlozima zašto ne biste trebali vjerovati određenim ljudima ili zemljama, takozvanim “neprijateljima“ koji su vam nagurani niz grlo. Sve novine i TV vijesti guraju razloge zašto oni moraju napadati zemlje i ubijati jadne, nevine ljude. Moloh, kome se klanjaju, zahtjeva krvnu žrtvu. I on zahtijeva sve više i više. Njegove marionete slušaju: šalju vojnike da mu prirede krvavu kupku prema njegovim željama. Zašto su toliki još uvijek slijepi za to kada je toliko očito?Vrijeme je da se kaže NE, da više nećete biti dio toga. Vaši porezi se koriste da bi se ubijali nevini muškarci, žene i djeca čiji je jedini “zločin“ da su reođeni u drugoj zemlji ili religiji. Kažem vam, jedino će religija LJUBAVI postojati nakon Prelaska. Želim, moja draga, da mogu s vama podijeliti sve što užurbano pripremamo. Ali ne možemo dopustiti da to sazna Tamna Strana jer bi nas omeli, a mi to ne možemo dopustiti. Iskvareni će se suočiti sa poljedicama svojih djela. Nigdje se neće moći sakriti.
Mi se brinemo da se pokvareni bankovni sustav uskoro raspadne. Bit će razotkriven. Ne brinite, naši najveći umovi s ove strane života imaju sve spremno da bi uskočili i stvorili više nego dovoljno da se osigura da svi budu zbrinuti za hranu i prebivalište. Njihov prioritet jest da se dokine siromaštvo na vašem planetu. To će biti učinjeno. Imate moju riječ. Svi vi u mnogim zemljama diljem svijeta, vi koji radite u Svjetlu, važan ste dio ovog Prelaska. Vi to možda ne uviđate, ali svaki od vas je pažljivo odabran za ovaj posao. Vaša moć je vaša sposobnost za ljubav prema čovjeku do vas i pomoć u kreiranju boljeg svijeta za cijelo čovječanstvo – to ćete i postići!
Mi, s ove strane života, preklinjemo vas da ne posrnete u strah od napada koji će vam biti nametnut. Nije važno koliko će biti uvjerljivi tzv. “dokazi“ koje će proizvesti. Zla Klika koja kontrolira vaš svijet nema što izgubiti. Oni su svjesni da je njihova igra gotova, ali će se boriti do samoga kraja u pokušaju da zadrže kontrolu. Zajedno, vi imate snagu da opstanete čvrsti. Vas je mnogo, njih je malo. Podržite one koji teško mogu prihvatiti da su bili zaluđeni pričama o paklenom ognju i vječnoj kazni, što su izmislili zli umovi onih koji su odlučili koristiti vas kao ROBOVE i držati vas pod svojom kontrolom. Ti isti ljudi su osmislili izboje, druge religije, tako da stvore podjelu i nepovjerenje. Oni moraju za mnogo toga odgovarati, i doista hoće. Vi ste odgovorni, svatko za sebe ponaosob, za ono u što odabirete vjerovati i kako želite živjeti svoje živote. Vi NISTE ROĐENI kao rimokatolik, Židov ili musliman. Vi ste rođeni kao DIJETE koje jedog dana može odabrati da živi svoj život i radi vlastite izbore. Roditelji ne posjeduju svoju djecu, oni ih samo rađaju. Oni predstavljaju sredstvo, prolaz da bi Duh mogao ući na vaš planet. Najvažnija stvar koju morate pokazati svojoj djeci je LJUBAV. Dom pun ljubavi, gdje cvate poštovanje i ljubav, bogatstvo je nad bogatstvima. Materijalna dobra ne mogu zamijeniti Ljubav. Molimo vas, ne vjerujte u mitove koji govore drugačije. Mnogi su eksperimenti provođeni na nevinoj djeci kojima nikad nije dozvoljeno da osjete majčinu ljubav i otkriveno je da su ta djeca poslušnija onima na pozicijama moći. To je razlog zašto se majke ohrabruje da se vrate na posao čim rode djecu tako da bi ih se moglo lišti majčine ljubavi. Ne mogu dovoljno naglasiti važnost Ljubavi. Molim vas oslušnite riječi Moć Ljubavi. One sve govore.
A čarobnoj zemlji Irskoj, mi poručujemo, ostanite uzemljeni! Zauzmite se za ono što znate da je ispravno i pravedno. Vaš premijer (g. Enda Kenny) neće voditi samo Irsku, već će osloboditi svijet od dominacije Tamnih. On je čovjek istine i pravde: predvodnik ljudi. Zauzeo je stav u ime svih onih silovanih i zlorabljenih i koji su bili lišeni znanja o PRAVOJ POVIJESTI zemlje Irske. Mi u Duhu se udružujemo sa svima na Zemlji koji poštuju istinu i pravdu i kažemo: hvala g. Kennyu: čovjeku od časti koji je ostavio trag u povijesti. Toliko mu dugujemo. Duh je stajao uz njega dok je iznosio svoj govor koji će imati ogromnu ulogu u obnavljanju istine i pravde u vašem svijetu. G. Kenny je otvorio put. Postoji nada da će i ostali brzo krenuti njegovim stopama. To je bio značajan korak. Onaj koji se morao napraviti tako da svi koji su bili sakriveni mogu biti otkriveni. Irska će još jednom biti slobodna.
Sve se razvija u skladu s planom. Vjerujte našoj prosudbi. Mi vidimo cijelu sliku i mi znamo kada povući potez. Uskoro, vaš svijet će biti očišćen od Zlih Sila koji ga kontroliraju. Ljubav će vas osloboditi.
Okružujem te ljubavlju, moja draga. Tvoj voljeni muž, Monty.

Prevela s engleskog : Nana

Prevela s engleskog: Željka - Civilizacija Svjetlosti


No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje