Followers


Sunday, October 16, 2011

Montague Keen - July 31, 2011


July 31, 2011



Velika smjena se događa, draga moja. Neki su u mogućnosti povezati se sa svojim unutarnjim Svjetlom. Koriste tu ljubav da se povežu s Duhom.Morate pomoći onima koji su voljni slušati i suočiti se s činjenicama o tome što se stvarno događa. Strah će biti korišten da vas se drži pod kontrolom. Nemojte nasjesti. Znajte da ste Vi dio Novog Početka. Vi ste ko-kreatori odabrani povratiti vaš planet i vratiti ga u svjetlo. Instinktivno ćete znati što morate napraviti da bi pomagali onima koji su još zapeti u iluziji za koju vjeruju da je stvarnost. Kako se vaša svjesnost širi povezat ćete se s višim frekvencijama. Vaše razumijevanje Univerzuma i važnost Zemlje rekonektirajući se postat će jasna. Bolesti će postati stvar iz prošlosti – daleka sjećanja. Vaša će se tijela oporaviti od napada i patnji(bolesti) koji su stvoreni od strane čovjeka. Proći ćete period izlječenja kada se oboje, i Čovjek i Zemlja oporave i krenu naprijed u svjetlo. Ljubav i mir će prevladati.
To neće biti lak period za sve vas, jer sjene prošlosti su generacijama nastojale spriječiti da se Duh i Kreacija ujedine.Ovao je naše obećanje. Uspjet ćemo. Glas istine neće biti ušutkan.

Sada potpuno razumijete važnost akcije koju je poduzeo premijer Irske kada je govorio o zlostavljanjima djece od strane Vatikana. Ovo je bio prvi korak poduzet da se shvati da Vatikan kontrolira Vaš Svijet i svaku osobu u njemu. Dokazi su tamo ali su skrivani. Propovijedali su ljubav, ali kontrolirali strahom. Sada su pod oštrom prismotrom. Činjenice se gomilaju i uznemirujuće su i šokantne onima koji su im vjerovali. Potrebno je suočiti se s istinom prije nego slijedeči koraci budu poduzeti. Vatikan je pokrivena i svjetski umrežena organizacija koja kontrolira sve. Neće preživjeti kada istina ispliva na vidjelo. Oskvrnuće nemoćne, nevine djece nikada više neće biti tolerirano nigdje na svijetu. Vatikan mora ustati i iznijeti istinu, priznati da su tolerirali i omogućavali takve zločine protiv čovječanstva.

Mi pripremamo portale kroz koje ćemo ponovno ući u vaš svijet da bi vas vodili u Svjetlo. Nova realnost će izmjeniti pogled na planet i sav ljudski život, kao i na vaše prijatelje s drugih planeta koji će biti sretni da se ponovno spoje s vama i pomognu vam kroz ovu veliku Tranziciju. Vi stvarate povijest. Pratite i bilježite sve što se oko vas dešava kako bi buduće generacije učile i razumjele što se moralo desiti da bi živjeli u miru i ljubavi.

Primjetit ćete da će neki “nestati”. Neki će biti zamijenjeni Dušama koje im sliče. Mnogi će biti razotkriveni kao zli: s njima će se postupiti kako bude ispravno. Očekujte mnoge promjene i tražite pomoć od onih kojima vjerujete.

Mojoj supruzi je teško ostati budnom i koncentriranom. Vrlo je bolesna već nekoliko tjedana. Na jakim je lijekovima i mora se odmarati i oporaviti. Molim da shvatite kako joj nije moguće odgovoriti na sve emailove s obzirom da radi sama. Mi radimo sve što možemo da joj pomognemo u oporavku.
Ostajem njem odani suprug, Monty

Prevela s engleskog: Željka - Civilizacija Svjetlosti


No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje