Followers


Tuesday, March 8, 2016

Hrvatski -- Montague Keen - 6. ožujka 2016


Montague Keen - 6. o
žujka 2016

Kanal: Veronica Keen


NAJOPASNIJA OTKRIĆA NISU ONA KOJA SVE RAZARAJU, I UZROKUJU DA ULICAMA VLADA KRV, NEGO ONA KOJA OSTAVLJAJU DA SVE STOJI, DOK IH SE LUKAVO LIŠAVA IKAKVOG ZNAČENJA.
Kierkegaard

Moji prijatelji, u svojoj duši znate da se nešto vrlo strašno događa u vašem svijetu. Nazirete djeliće toga sada i opet, ali na ništa ne možete ukazati. U vašoj konfuziji pokušavate zatvoriti oči na to, ali to neće otići. Duh se moli s vama da se probudite i suočite s činjenicama. Vaš svijet su preuzele sile koje nemaju želju da ga dijelite s njima. Oni su na vlasti svud oko vas. Oni ne skrivaju svoje planove. Oni vam otvoreno govore da vas žele ukloniti. Oni žele da Zemlja bude isključivo njihova. Pronađite svoj glas, pronađite svoju snagu, i preuzmite kontrolu nad onim što je vaše. Zemlja je domovina čovječanstva. Neovlašteni nemaju legitimno pravo na nju. Njihova POHLEPA uništila je kvalitetu života na Zemlji za sve ljude. 

Vaša pobjeda će se dogoditi samo onda kad stanete rame uz rame u ljubavi, ujedinjeni u vjeri da ćete zajedno spasiti Zemlju od osvajača. Izložite sve zamke koje su postavljene da vas drže kao taoce. NOVAC i RELIGIJA su prva dva kriminalna tijela koja su odgovorna za sve patnje. Kad kažem religija, upućujem na one koji koriste religiju kao etiketu. To nije, u stvari, religija; to je politički stav.

Vrijeme istječe. Tu je tijelo ljudi koji UKLANJAJU ključne ljude sa Zemlje. To je napravljeno da izgleda kao srčani udar ili samoubojstvo, ili bilo što što ti zlikovci smatraju uvjerljivim. Naši prijatelji, moja draga, bili su otpremljeni na taj način. Nikakva milost nije pokazana prema onima koji se nađu na putu kabale. Ti, moja draga, tek se oporavljaš od njihovog posljednjeg i najsmrtonosnijeg napada. Prijatelji, ne sjedite dokono po strani i ne odbijajte vidjeti i priznati ono što vam je pred očima. Sve u vašem svijetu je poremećeno i kontrolirano. Čovječanstvo je na milost i nemilost tih uljeza, osim ako ne uzmete nazad svoju snagu i svoju moć, i odbijete nastaviti pomagati i omogućiti ovom zlu preuzimanje Zemlje.

Molim se s narodom Irske da ne poštuje najzlobniju osobu poznatu kao "Patrick"; koji je, kroz njegovo preuzimanje Irske, bacio ljudsku rasu u borbu za svoje preživljavanje. Odbite biti dio programa kontrole uma, koja je uništila čovječanstvo. On vas je uzeo kao taoce. Vjerujte mi, sve u Irskoj je počelo s "Patrickom". Vatikan i njegove kohorte kontrolirale su vaš svijet još od tada. Budite ponosni da ste Irci, jer vi ste zaista ponosna plemenita rasa. Vi ćete se vratiti na ono tko ste, kad skinete okove Vatikana.

Vaši umovi i tijela su pod stalnim napadom. Odvojite si vremena da ih zaštitite. Izbjegavajte na lijekovima baziranu medicinu, GM hranu, kontrolu uma od strane religije, televizije, vlada i novina. Imajte na umu da je sve usmjereno da VAS SE ELIMINIRA.

Nama u duhu teško nam je gledati što vam se radi, bez da učinimo što je u našoj moći da vam pomognemo. Veronika zna što treba učiniti. Ona neumorno radi da dovede so vašeg spasenja. To je razlog zašto se stalno napada. Ona čini mnogo više nego što piše sa mnom, ali to je sve što mogu podijeliti s vama u ovom trenutku. To je bitka za vaš opstanak. Oni vas drže zauzetim sitnim svađama i prepirkama kako bi se spriječilo da vidite veću sliku. Ako odvojite vrijeme da pogledate na veliku sliku: UNIŠTENJE LJUDSKE RASE I NJENO UKLANJANJE SA ZEMLJE, vi ćete tome posvetiti veću pažnju i učiniti sve što je u vašoj moći da zaštitite i očuvate ljudsku rasu. Ovo zlo je proširilo svoje pipke posvuda. Vi jednostavno ne znate kome možete vjerovati zbog kontrole uma. Ne možete nikad vjerovati svojoj prosudbi bez da sve temeljito ne istražite. Vi dugujete sebi da napravite svoja vlastita istraživanja. Oni koji su na vlasti, su tamo, samo zato što su tamo postavljeni od strane kabale, kako bi im služili. Oni vas pokušavaju uvjeriti u suprotno. Nemojte se zavaravati. Njihovi planovi se moraju zaustaviti. Oni ih ne mogu završiti bez vaše pomoći. Zato odbijte pomoći.

Buđenje nije nikada lako. Pogledajte sve ono što ste prihvatili kao ISTINU i ČINJENICU, sve izloženo kao LAŽI da vas se porobi, da vas se kontrolira i ukloni sa Zemlje. Kad se probudite, vidite sve onakvim kakvo jest. Vi postajete JAKI, i imate kontrolu. Pronalazite svoje pravo Ja. Lutke koje ste bili, više nema. Kad se probuđeni udruže i odbiju prihvatiti propagandu, tada je kabala gotova. Oni će se ukloniti sa Zemlje jer ne mogu preživjeti na svjetlu. Njihova zemaljska tijela će se raspasti. 

Udružite se, jer dobra energija koju stvarate kad se okupite, uništava zlu od mračnih. Ona je transformira, ona je podiže. Ona potiče čovječanstvo da se ujedini. Oni od vas koji su prisustvovali govoru Davida Ickea, znaju na što ja mislim. Vi ostavljate osjećaj uzbuđenja i inspiracije, vašu snagu obnovljenu. To je ono što trebate. 

Moja draga, ti još nisi izvan šume. Oni su vas gotovo ulovili. Moraš se oporaviti. Provedi svoje vrijeme danas s obitelji, i budi sigurna da ću biti tamo s vama, kao i uvijek. 

Ti si toliko voljena, moja draga.

Tvoj obožavatelj, Monty.




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje