Followers


Tuesday, March 1, 2016

Hrvatski -- Montague Keen - 28. veljače 2016

Montague Keen - 28. veljače 2016
  

ČOVJEK JE ROĐEN SLOBODAN, ALI SVUDA JE U LANCIMA
Rousseau


Čak i čovjekove misli nisu njegove. Čovjek je bombardiran od strane kontrolnog sustava čak i kada spava. Lijek koji je prisiljen uzeti dizajniran je za kontrolu i na kraju dovodi do njegove smrti. Oni čak i javno kažu da lijekovi izazivaju vašu smrt a vi još uvijek ne želite to vidjeti. Što bi vas probudilo na program koji vas ubija?

Svakog dana vidite kako SAD i Južna Koreja pokušavaju prisiliti drugu stranu da prva ispali hitac koji bi "opravdao" invaziju. Vaša tišina daje dopuštenje da se to dogodi. Kada ćete shvatiti da imate moć da zaustavite sve to? Vlada ne može djelovati bez vašeg pristanka. Ovo je stvarno. Možete vidjeti kako se to razvija svaki dan. Sat otkucava, a vi nemate više vremena da se osigura budućnost čovječanstva. Oni stvaraju katastrofe cijelo vrijeme s ciljem da si kupe vremena i preuzmu vaše umove što su također učinili. Oni koji to znaju sele se na sigurnija mjesta. To vam treba nešto reći: oni se pripremaju. Sve informacije su u javnoj domeni ako si uzmete malo vremena da to potražite. Vaša budućnost i budućnost čovječanstva ovise o tome.

Takozvani "St. Patrick" uništio je žensku spiralu u Irskoj. To se mora obnoviti. Patrick je dozvolio pristup Fey-u i Djinn-u kroz portal. To je povezano sa svim problemima s kojima se Irci danas suočavaju. Ukoliko se Irci probude i uzmu natrag svoju moć, to će napraviti veliku razliku u ishodu koji je planirala kabala. Irska je KLJUČ koji će sve otključati.

Moja draga supruga bila je napadnuta iznova i iznova, jer ona pokušava otključati Irsku. Ona je skoro izgubila život prije par tjedana. Ali da nije bilo intervencije dragog prijatelja, ona ne bi sada trebala biti na zemlji. To bi vas trebalo upozoriti na veliku važnost Irske. Obje strane života moraju učiniti sve što je moguće da se otkriju PRAVE TAJNE KOJE IRSKA DRŽI, jer to će osloboditi svijet iz zarobljeništva. Naš centar se mora i biti će izgrađen u Irskoj, jer to je za cijelo čovječanstvo, ne samo za Irce. Vatikan je odlučio zadržati Irsku pod kontrolom pod svaku cijenu. Nakon što Irska otkrije njezine TAJNE, Vatikan će pasti bez traga, a on će odnijeti sa sobom sve tvrđave moći. To je ono što vi morate utvrditi kako bi se to postiglo. Vaša budućnost ovisi o tome. 

Moja draga supruga radi bez prestanka kako bi postigla slobodu od zarobljeništva za kojom svi žude. Kroz Irsku će svaki čovjek postati slobodan da iskusi život na Zemlji. Kontrolni sustav je samo kuća od karata. Kad ga vidite onakvim kakav je, samo ćete ga otpuhati. Oni ovise o vama za njihovu moć. Bez vas, oni su bespomoćni. Vi vodite njihove ratove i provodite njihove zakone. Oni to ne mogu bez vas. Vi ste vaš vlastiti najgori neprijatelj. Bez vaše podrške oni su gotovi. 

Ponovno se povežite s onim tko ste, istražite svoju duhovnu stranu, šetajte u prirodi, zagrlite stablo. Proljeće stiže, tako da je povezivanje s prirodom mnogo lakše. Vi niste roboti, niste sluge kabale. Svatko od vas je jedinstven duh u ljudskom tijelu. Vi ste povezani sa svime što postoji, ne s kabalom. Postanite svjetlo koje jeste, i povežite se s drugima, tako da kombinirate svoje svjetlo da ugasite mrak. S tamom će otići sva kontrola, korupcija, i lažne informacije. Ovo je vaša borba za slobodu. Zajedno vi to možete učiniti!

Uklonite sve tragove religije iz svog života. Nemojte davati svoju djecu u bilo koju religiju. Djeca ovise o vama da ih štitite kada dođu u vaše živote. Ona moraju biti zaštićena. Religija nije ono kao što se čini. Vama se LAGALO. Ona je upravo suprotno od onoga što vam govore da je. Ne treba vam religija za interakciju s Bogom Ljubavi koji je svuda; svuda oko vas u svakom trenutku. Tu je borba koja se vodi za vaše duše. Nemojte pasti na njihove laži i na lažna obećanja religija. Sve je to stvoreno da vas se uhvati u zamku.

Kabala je uklonila sve dokaze o vašoj pravoj povijesti i ostavila vas u nedoumici o tome tko ste vi. Sada ste svjedoci njihovih nastojanja da uklone sve osjećaje nacionalnosti, o pripadnosti Europi. Sve to se radi pred vašim očima ali VIDITE LI DOISTA ŠTO VAM JE UČINJENO, ili samo prihvaćate propagandu s kojom vas hrane? Kome vjerujete? Zašto i dalje vjerujete ljudima koji su vam donijeli rat i uništenje? Isti ljudi koji čine da život na Zemlji bude borba za opstanak. Oni truju vašu hranu, i zemlju na kojoj raste, i zrak koji udišete. Oni vas prisiljavaju na otrovne lijekove. Kako im još uvijek možete vjerovati? To će se sve nastaviti sve dok ne kažete, jasno i glasno: DOSTA JE DOSTA. TO MORA PRESTATI ODMAH.

Svatko od vas ima odgovornost prema onima koji ovise o vama da se ponašate odgovorno. Ujedinite se, suočite se s budučnošću, i pripremajte se za budućnost koja će biti toliko drugačija od onoga što se pokazalo do danas. Da, to je veliki korak, ali njega morate poduzeti. Nemate izbora. Biti ćete vođeni. Pomoć je dostupna. Tražite i naći ćete. Razgovarajte jedni s drugima otvoreno. Pomognite jedni drugima da se organizirate, tako da ste spremni kada banke propadnu i zavlada kaos. Vi ste već neko vrijeme upoznati da se kraj igre približava.

Veronika, moja draga, molim te, odmaraj se što je moguće više. Ti se iscrpljuješ do krajnjih granica. Drugi mogu provesti istraživanja. Moraš li to biti ti?

Ti si voljena, moja draga, više nego što bi mogla znati.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Kanal: Veronica Keen




Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje