Followers


Sunday, March 16, 2014

16.03.2014



       16. ožujka 2014


Opet je vrijeme za akciju, moji prijatelji. Iako je važno da se i dalje radi na Glastonburyjevom Toru, mi moramo nastaviti s našim planovima. Danas, molim vas da pogledate glavne ley linije u Rimu. Prijatelji moji, kad kažem da su ley linije važne, molim vas, vjerujte mi. One su vaša putovnica u miran svijet. Veronika je proučila tu materiju i predlaže vam da svi to pogledate.


Možda ćete željeti pročitati sve dijelove, ako imate dovoljno jak želudac za to. Osam egipatskih obeliska stoji u Rimu. Zapitajte se ZAŠTO? Zašto oni trebaju kontrolirati sve drevno znanje?

Zašto oni sprječavaju da ovo dođe u ruke naroda da bi služilo njihovim propovijedima? Ima mnogo toga što možete istražiti na tu temu. To će vam pomoći da shvatite što vam je bilo učinjeno. Vrijeme samozadovoljstva ima dugu povijest. Vi se borite za svoj opstanak. Zajedno, možete pomaknuti planine; sada morate pomaknuti planine prepreka koje opstruiraju svjetlo od vas. To će vam otvoriti oči za ono što se tako vješto skriva od vas. Sada je vrijeme da se suočite s činjenicama: dok to ne uradite, ništa se neće promijeniti. Bit će teško i bolno za mnoge od vas suočiti se s istinom, ali to je ono što mora biti učinjeno kako bi se pomaknuli prema naprijed.

Karta ley linija će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne da bi radili sa svojim umovima za oslobađanje ove energije za dobrobit cijelog čovječanstva. Molim vas da se usredotočite na ovaj proljetni ekvinocij (dan žena, 25. ožujka 2014) ili blizu tog datuma ako ste u mogućnosti. Za to će trebati veliki napor s vaše strane, jer ovo je VELIKO! Ono što radimo, radimo to mirno i snažno, koristeći samo svoj um i dušu da bi doveli do oslobađanja duhovnih linija energije koja će vas ponovno povezati sa svime što jeste.

Kad ste bili odsječeni od te energije, vi ste bili bačeni u tamu. Sada, mi u duhu isijavamo svjetlo na sve to i pokazujemo vam kako vratiti to svjetlo. Radite s nama i dovest ćete do promjena koje će osloboditi cijelo čovječanstvo od ropstva. Mi ćemo baciti svjetlo na svako područje kontrole diljem vašeg svijeta i postupno raditi na stvaranju mirnog svijeta za sve. Ono što vam je bilo nametnuto u ovom trenutku je zlo u samoj svojoj srži. Samo jako glupi i oni čiji je um kontroliran mogu vjerovati ono što su rekli da prihvatite kao istinu. Kada je protok krvi koja teče kroz vaše vene prekinut, to rezultira bolešću; kada je energija koja teče kroz ley linije blokirana, to rezultira u vrlo bolesnom svijetu. To je ono što ćete ispraviti. Siguran sam da će nam se mnogo više vas pridružiti ovog puta. Zajedno, mi ćemo uspjeti. Shvatite da će trebati ogromna energija za uklanjanje blokade u Rimu, zato trebamo svakog, čistih misli i iskrenih namjera, koji sve rade za dobrobit čovječanstva. 

Kad smo razgovarali o mračnim energijama koje su nedavno puštene u svijet s ciljem da izazovu tjeskobu, očaj, beznađe, i suicidalne misli, mnogi od vas pisali su Veroniki iz raznih dijelova svijeta, jer su doživjeli ove pojave. To su dokazi da se ova mračna energija koristi da vam prouzroči stres i strah. Budite na oprezu za sve takve upade u vaše živote. Podijelite s drugima ono s čim ste se suočili. Vi proživljavate vrlo teška vremena. Sve mračno i zlo je bačeno na vas u pokušaju sprječavanja da svjetlo bude obnovljeno. 

Za uspješan nastavak, morate se udružiti i podijeliti svoja istraživanja. Pomozite drugima da shvate ono što mi predlažemo da se učini. Neki od vas su rođeni lideri, koji će istupiti naprijed da pokažu put. ti pojedinci će se pojaviti na sve više mjesta da bi vas vodili naprijed.

Budite strpljivi  s onima koji su se tek počeli buditi. Mnogi su u strahu, još uvijek u 3D razmišljanju, uplašeni da koraknu u ono, što im se čini da je nepoznato. Priznaju da je to veliki korak za poduzeti, ali to je ono što se hitno mora poduzeti, dok vrijeme istječe za kabalu. Sve zlato koje su oni nagomilali tijekom godina sada im neće poslužiti, dok se oni bore da isprovociraju još ratova u nadi da će im to kupiti još vremena. Ali, vrijeme je da se ubijanje zaustavi, a čovječanstvo da počne raditi zajedno kao jedan.

Upotrijebite svoju meditaciju za vodstvo i za pružanje jasnog uvida u ono što treba napraviti. Vi ćete biti vođeni. Mi u duhu radimo s vama. Kad se svjetlo ponovno vrati, bit će veća povezanost između dvije strane života, i veće razumijevanje o onome što vi zovete smrt i što to zapravo znači umrijeti. Mi vas nikada ne ostavljamo. Mi bdijemo nad vama. Mi smo tu zbog vas.

Planirajte kako ćete raditi na ley linijama u Rimu. Odlučite gdje i kada ćete se sastati itd. Povežite se mentalno i duhovno, uvijek vjerujući u uspjeh, jer ništa vas ne može zaustaviti. Bez obzira na to koliko lažnih događaja kabala proizvodi, vi se nećete odvratiti, jer ovaj posao ima prioritet pred svim ostalim.

Zapamtite, SVI PUTEVI VODE U RIM.  Sada je očito zašto je to tako.

Mi smo na našem putu. Vojska svjetla, izlaže svu tamu i korupcije, jer mi nastavljamo čistiti put i obnavljati svjetlo. Budite dobrog raspoloženja, jer to je ono zbog čega ste sada na Zemlji, da učinite u ovom trenutku. To je vaša svrha.

Moja draga, ove male katastrofe u kući uzrokovale su da budeš uzrujana. Dobit ćeš pomoć kako bi stvari opet dovela u red. Gledaj na rad na ley linijama kao na veliku avanturu. Njezine posljedice će stvarati povijest. To će obnoviti planet u cijelosti.

Uvijek, tvoj voljeni, Monty.

Web stranica: Montague Keen Foundation


Preveo s engleskog: Fredi





No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje