Followers


Sunday, March 9, 2014

09.03.2014



       9. ožujka 2014




Naša iskrena zahvala ide svima koji su sudjelovali u uklanjanju mračnih energija sa Tora u Glastonburyju, Engleska. Ova nadahnuta slika jasno pokazuje rezultate vaših napora.


 "Velovi su podignuti, prolaz je ponovno otvoren. VIDLJIV, OPIPLJIV, NEZAUSTAVLJIV. SMJERNICE ZA NOVI AVALON. Michaelova energija rezonira od portala u svijet da čuva stražu; nikakva mračna energija to ne može ponovno osvojiti."

To je ono što se može postići kad se svi ujedine i rade kao jedna ljudska rasa. Ovaj rad se mora nastaviti u cijelom svijetu. Dokazali ste da vi to možete učiniti. Sve što vam je potrebno je da preuzmete kontrolu i uklonite sve što je mračno i negativno. Mnogi se bude i odbijaju biti topovsko meso u ratovima koji koriste samo nekolicini koji trebaju takvu energiju da bi preživjeli. Kako se svjetlo širi, ono osvjetljava sve što je lažno. Njihova propaganda ne uspijeva uvjeriti javnost koja sada vidi ove ratove onakvim kakvi stvarno jesu.

Važno je da postanete svjesni onoga što je učinjeno mnogima od vas. Morate shvatiti da se koristi vanjska sila kako bi došla u vaš um s ciljem da vas se prisili da radite stvari koje vi inače nikad ne bi uzeli u obzir. Veronika je postala svjesna toga kada je prijatelj, koji je obično stabilan i odgovoran, izjavio da je u dva navrata u zadnje vrijeme bio mentalno guran da skoči s jedne od najviših zgrada u Londonu. To se dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana.

Prošli ponedjeljak, činilo se da se veliki tamni oblak spustio na Veroniku. Odjednom, ona se osjetila beznadno i napušteno, tako jako usamljena, kao što nikad prije nije doživjela. Ti osjećaji su bili toliko jaki. Mračni su ju pokušavali prisiliti da odustane. Svakog koga je pokušala kontaktirati bio je nedostupan, pa se osjećala napuštena. Njezin očaj je postao ogroman; ali na kraju, njezina odlučnost da opstane i dovrši posao proveo ju je kroz sve to.

Nekoliko dana kasnije, ona je kontaktirala drugog kolegu koji je prolazio kroz isti scenarij. Morate shvatiti da je to ono što je usmjereno na vas, i iako je to vrlo bolno, morate to preživjeti. To će vam pomoći da shvatite zašto su mnogi nedavno odustali. Ja sam vas upozorio da će kabala iskoristiti svako oružje iz svog arsenala protiv vas. Oni su imali godinama vremena da se pripreme za ovaj trenutak. Vi morate zauzeti stav i braniti se.

Novac je veliki faktor u svemu tome; on se koristio da uzrokuje veliki stres kako bi se osiguralo da ste već u slabom stanju uma kad oni emitiraju te samoubilačke misli. Oni očajnički pokušavaju spriječiti završetak vaše misije na Zemlji. Ja vam kažem: budite jaki i vjerujte u sebe. Uskoro, novac će izgubiti svu svoju moć nad vašim životima. On se koristi kao oružje da bi vas se držalo poniženim i poniznim. Kad novac izgubi svoju moć, sve će se promijeniti, a taj dan je jako blizu.

Sada vi preuzimate kontrolu nad vašom vlastitom sudbinom i osjećate se dobro. Učite raditi zajedno za dobrobit čovječanstva. Vi vidite one koji zagovaraju rat, kao lutke koje slušaju zapovijedi. Ta velika slika vam postaje jasna: samouvjereni planovi koje su napravili raspadaju se i ostavljeni su GOLI NA SVJETSKOJ POZORNICI. Pažljivo razmotrite kako ćete se nositi sa situacijom kada se konačno raspadnu. Nikada, ikada, ne spuštajte sebe na njihove standarde: jer to će igrati u njihovim rukama, a vi to ne želite učiniti.

Vi ste pronašli svoju snagu, a to je rad u zajedništvu, kao jedna ljudska rasa. Dokazali ste da to možete učiniti. Uspjeli ste s projektom ley linija. Sve drugo što će se od vas tražiti da učinite kako bi pomaknuli stvari naprijed, pokazat će se da je lako. Vi ste preuzeli kontrolu. Znajte da ćete uspjeti. Radite s povjerenjem, svjesni da ćete ujedinjeni opstati, podijeljeni nećete uspjeti. Naučili ste također da jezik nije bio nikakva prepreka da radite zajedno. Naše zahvale moraju ići svima onima koji prevode poruke, jer oni obavljaju najvažniju ulogu u ujedinjavanju čovječanstva. Bez njihovog udjela to ne bi bilo moguće.

Budite na oprezu i naučite razlučivati što je pravo a što nije. Budite svjesni da ćete biti napadnuti od svih vrsta virusa, kontrola uma itd, u nastojanju da se spriječi vaše buđenje. Upozoren je naoružan! Vi znate koga imate protiv sebe, i iako su nesumnjivo moćni, vas je 99%. Vi imate snagu u brojnosti i u vašoj svijesti o tome što se planira. Ništa vas ne može zaustaviti. Zajedno, mi ćemo ukloniti sve što je mračno i negativno, a prekrasna stvar u tome je da nećete morati ispaliti niti jedan hitac u ljutnji. Želja nam je da stvorimo mirno okruženje u kojem će čovječanstvo napredovati, kao što je to učinilo jednom prije. Budite tamo jedni uz druge, uvijek spremni kada se ukaže potreba.

Moja ljubavi, bio je to težak tjedan. Budući da si osjetljiva, ti si osjetila bol koja ti je nanesena, i osjećaj očaja i beznađa. No, u svojoj duši, ti si znala da ćeš preživjeti radeći posao koji trebaš obaviti na Zemlji. Zapamti, mračni se bore za svoj opstanak. Oni imaju mnogo oružja na raspolaganju i neće oklijevati da ga upotrijebe; ali njihovo vrijeme je isteklo i oni neće uspjeti. Imamo istinu i svjetlo na našoj strani. Znamo da ćemo uspjeti. Obje strane života su se zbog toga ujedinile, tako da mi ne možemo neuspjeti.

Polako, draga moja. Ne forsiraj se. Mnogo puta ti je pokzan ishod. Ti znaš što će se dogoditi. Sve pada na svoje mjesto baš kako treba. 

Uvijek, tvoj voljeni, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation

Preveo: Fredi




No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje