Followers


Thursday, January 5, 2017

Croatian -- Montague Keen – 1. siječanj 2017.

Montague Keen – 1. siječanj 2017.

Koristite sve što ste naučili u 2016. godini da vas vodi kroz 2017. Toliko toga je otkriveno i nastavlja se otkrivati da se mora prihvatiti i koristiti. Iluzija u kojoj ste živjeli mora biti uklonjena. Sa stvarnošću se treba suočiti i pozabaviti. Oni čija skrivena ruka kontrolira vaš život sada je imenovana i izložena. Na vama je sada kako ćete se nositi s time. Morate preuzeti kontrolu nad svojim životima, vašom zemljom, vašim svijetom. Odbijte podržati na bilo koji način korumpirani sustav koji se zločinački nametnuo nad vama. Odbijte dopustiti da vas obuzme strah koji se obrušava na vas iz svakog kuta. Zlobno je kako se opasnost od raka koristi da se ulije strah u vaše živote. Vi se suočavate s time svaki put kad gledate televiziju. Moja draga supruga koristi trećinu žlice soda bikarbone u toploj vodi s malo limunovog soka svako jutro, da se osigura da nikad ne dobije rak. To djeluje. Sodu bikarbonu koriste mnogi liječnici za liječenje raka: sami to istražite. Imajte na umu da je RAK VELIKI BIZNIS za farmaceutske tvrtke. Prijetnja rakom uvelike se koristi da uzrokuje strah, jer to sprečava da se povežete s onim tko ste. Rak je šiba kojom vas mogu tući.

„Ljubav otvara prozor duše“ (Montague Keen). Tamo gdje je ljubav nema mjesta za strah. Kabala bi se raspala ako bi pogledali, s ljubavlju u svojim srcima, na život i na budućnost koju želite stvoriti. Ovo je vaša najveća prilika da promijenite tijek života za svakoga na Zemlji i da uklonite sve što je zlo. Morate ukloniti sve ono što je učinilo da život na Zemlji bude borba za opstanak. Banke moraju otići. One imaju smrtni stisak nad čovječanstvom, a rat se koristi za povećanje njihove imovine. Banke imaju smrtni stisak na svaku zemlju. Upitajte se tko su oni da diktiraju svijetu?

Biti će teško razdoblje dok uklanjate sve korumpirane sustave. Kroz povijest vi ste se nosili i s gorim stvarima, tako da ćete preživjeti. Postoje dobri ljudi koji su spremni voditi na putu naprijed. Kabala zna da je izgubila bitku. Previše toga je izloženo o tome tko su oni, i kako oni koriste vas kao robove da im služite. Vaša pitanja im daje veliku radost i oni su napredovali na tome. Predugo vam je trebalo da se probudite i da vidite stvari onakvim kakve jesu, a ne kako ste vjerovali da jesu. Potrebna je sada hrabrost da se ukloni svaki i zadnji trag kabaline kontrole iz vašeg života i s ovog svijeta. Neka ovo bude vaše rješenje za Novu godinu. Zajedno, ne možete ne uspjeti. Nemojte učiniti ništa što može naštetiti ljudskoj rasi. Zaštitite jedni druge. Došli ste na ovaj svijet bez ičega o ostavit ćete ga bez ičega. Sve što ste stekli, bilo je kroz dobro ili zlo, ostavit ćete za sobom. Ono što je važno je kako ste živjeli svoj život. Možete li se suočiti sa Izvorom čiste savjesti?

Amerika čini sve što je u njenoj moći da stvori rat s Rusijom prije nego što korumpirani napuste svoj ured. Vama se lagalo. Kabala vjeruje da ih rat može spasiti, jer oni očajnički pokušavaju zadržati se na vlasti. Dok vi, ljudi, ubijate jedni druge, vi ne gledate na ono što kabala radi. To im osigurava kisik za preživljavanje. Oni su paraziti koji su dobro živjeli na vašoj patnji i oni zahtijevaju pravo da tako nastave. Je li to ono što želite? Što vam još trebaju učiniti prije nego što kažete dosta i uklonite ih s vlasti. Prestanite biti njihovi pokorni robovi. Stojte u svojoj moći.

Američka kuća od karata će se srušiti. Američkom narodu se previše lagalo. Oni su u potpunom neznanju o tome što se oko njih događa. Amerika je infiltrirana i preuzeta prije mnogo godina. Ona živi na oštrici noža od tada, dok se pretvara da je svjetska sila. Ona je kao velika riba koja se koprca u vodi, u potrazi za ratom svugdje, u nastojanju da opstane. Ne postoji pravda u Americi. S ljudima se postupa loše i bez ikakvog poštovanja. Sve je lažno. To je situacija Alise u zemlji čudesa. Paraziti žele Ameriku za sebe, da je koriste kao svoje sjedište.

Amerikanci, otvorite oči i slušajte otvorenog uma. Pogledajte sami što vam je učinjeno, upravo pred nosom. Ignorirajte laži koje vas hvataju u klopku, koje dobivate preko vaših TV kanala i novina, koje su sve u vlasništvu kabale. Oni vam govore samo ono što kabala želi da znate. Tražite istinu koja je svud oko vas. Budite pronicljivi, jer i sama vaša egzistencija ovisi o tome. Kabala ne želi da opstanete. Oni žele ono što vi imate.

U moje vrijeme na Zemlji, vidio sam kako se ljudski duh slama kroz obrazovanje, Svaki aspekt na Zemlji postao je kontroliran. Obrazovanje je proizvelo bezumne robote koji vjeruju svemu što su učili. Sve je to bilo osmišljeno da se stvore roboti tako da su mnogi od vas to i postali. Sada počinjete vidjeti to onakvim kakvo jest, i vi ustajete protiv toga. Prema tome, KABALA JE U STRAHU. UGRABITE OVU PRILIKU DA POVRATITE SVOJU SLOBODU.

Moja draga, ti se suočavaš s mnogim izazovima. Mi radimo s tobom da postignemo rezultate koje čovječanstvo treba.

Uvijek zajedno, tvoj obožavatelj, Monty.


Preveo: Fredi


No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje