Followers


Tuesday, November 8, 2016

Croatian -- Montague Keen - 6. studenog 2016

Montague Keen - 6. studenog 2016


Probuđeni među vama ovise o pravoj odluci američkog naroda 8. studenog. Mnogo je rasprava o tome da li nastaviti ili zaustaviti izbore. Budućnost čovječanstva je na kocki. Korumpirani nastavljaju tražiti Treći svjetski rat; njima je potreban rat kako bi osigurali njihovu daljnju egzistenciju. Oni također trebaju ubiti veliki broj vas ljudi, "beskorisnih izjelica". Oni planiraju ubiti 80% vas. Vjerujte mi, njihovi planovi ne uključuju čovječanstvo. Mnogi od njih su već pobjegli, tražeći utočište, samo za slučaj da izgube američke izbore.

Morate staviti lojalnost stranci na stranu i usredotočiti se na svoj opstanak i opstanak čovječanstva. Političari su korumpirani. Oni to moraju biti, da bi ih stranka prihvatila. U Americi nije bilo poštenih izbora još od Johna F. Kennedyja. Korumpirani ne mogu riskirati da pošten čovjek bude izabran. Svi ste vidjeli kako se Amerika preuzima i sustavno uništava. Ta nekad ponosna zemlja je u blatu, u borbi za opstanak. Američki narod to ne vidi, jer njihov um se kontrolira putem chemtrailsa i fluoridizacijom njihove vodoopskrbe. Njihova hrana je GMO. Oni nemaju nikakve šanse, jer je korupcija rasprostranjena. 

Ovaj svijet ovisi o tome da stanete i pažljivo promislite kako će vaš glas utjecati na cijeli svijet. Ameriko, ovo je velika odgovornost. Nadamo se da ćete izvršiti istraživanja prije nego se odlučite da glasate. Neka vas vaš Bog vodi. Svi trebate biti informirani, da istražite istinu, da donesete poštenu prosudbu kad ostvarujete svoje pravo glasa. Zapitajte se hoće li vaša djeca biti sigurna, i hoće li vaša obitelj biti sigurna. Kakvu budućnost možete očekivati s A ili B. Gdje leži lojalnost kandidata... želi li on svjetski rat? Velike odluke trebaju ozbiljno istraživanje. Vi to dugujete sebi da osigurate da to učinite. Ameriko, čovječanstvo te gleda, u nadi da ćete donijeti pravu odluku.

Mnogi u kabali su već napravili planove, u slučaju da glasovi odu poštenom kandidatu. Oni neće biti u Americi. Provjerite to za sebe. Kabala je planirala ovo preuzimanje. To će biti tako lako, sve dok iz vedra neba netko ne istupi da spasi Ameriku. Odjednom, svi njihovi planovi su potučeni jer se on usudio posumnjati u njihove motive.

U Engleskoj, u toku su planovi da se spriječi BREXIT. Korupcija vlada posvuda. Engleski narod neće to tolerirati, jer on želi da bude izvan korumpirane Europske Unije. Snaga ljudi će osigurati BREXIT. Kad date svoj glas, vi u stvari dajete toj osobi pravo da donosi odluke u vaše ime. Vi dajete toj osobi SVOJU MOĆ da donosi odluke u vaše ime. Vi ste odgovorni prema svojim bližnjima da to ispravno učinite. 

Kabala koristi sve što joj je na raspolaganju da slomi svako protivljenje njihovim planovima. Oni su pakosni do srži. Treba vremena da shvatite koliko su samo zli. Oni su uveli svoj način u svaku poziciju vlasti. Njihova zla mreža postoji u svim zemljama. Ali njih je samo 1% vas, vas je 99%. Oni se boje da ne uzmete natrag svoju moć. Oni široko koriste kontrolu uma. Uostalom, oni su to otkrili. To je njihovo oružje izbora. 

Ti, moja draga, pogledaj to u akciji. Žrtva je bespomoćna u njihovim rukama. To je tajna njihovog uspjeha. Budi vrlo pažljiva kome daješ svoje povjerenje. Žrtve nemaju pojma da su kontrolirane i da ih kabala iskorištava. SOTONSKE OBITELJI koriste je kao stvar, naravno. Postoji mnogo više sotonskih obitelji nego što možeš zamisliti. One su posvuda. Ali one su izložene jer njihova kontrola uma mora prestati.

Moja draga supruga je ponovno napadnuta. 5. studeni je bio posebno loš. Svaka kost u njenom tijelu osjećala je bol i jezu. Ona se tresla od hladnoće. Ona je danas opet loše. 

Opet, preklinjem vas, dobro promislite prije nego glasate.

Moja draga, ti znaš da ćemo pobijediti na kraju. Mi te okružujemo našom ljubavlju.

Tvoj obožavatelj, Monty.

Kanal: Veronica Keen



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje