Followers


Tuesday, August 16, 2016

Croatian -- Montague Keen - 14. kolovoza 2016


Montague Keen - 14. kolovoza 2016


Vi živite u burnim vremenima, u "ISTINAMA" koje su bile do sada, za koje ste vjerovali  da su napisane u kamenu, izložene kao ČISTA FIKCIJA. Idite s onim što znate duboko u svom srcu da je apsolutna istina i ignorirajte ono što je bilo prihvaćeno kao istina. Suočiti se sa stvarnom istinom nije lako, jer ste živjeli svoje živote vjerujući onome što ste naučili kroz obrazovanje i religiju da je neupitno. Vi ste u vremenu kad se morate suočiti s istinom. Korumpirani moraju biti izloženi jer su koristili i zlostavljali čovječanstvo za svoje zle ciljeve. Čovječanstvu se pomoglo da prepozna tko su i da traži natrag ono što mu s pravom pripada.

Oni koji su upravo sada na Zemlji kako bi pomogli u ovom procesu, misteriozno su se pojavili niotkuda, ponekad s financijskom pomoći, drugi da daju informacije o pitanjima koja vas se tiču. Vi prepoznajete jedni druge i znate da navedenim informacijama treba vjerovati. Tu su, naravno, drugi na mračnoj strani, koji se pokušavaju infiltrirati i sve uništiti. Oni dolaze s darovima uvida kako bi dobili uporište. Ali njihovi motivi brzo se otkriju, pa vam savjetujem oprez u svakom trenutku. Ništa nije kako se čini, nikad to ne zaboravite.

Stvarni napredak je postignut, iako mnogi to ne shvaćaju. David Icke mnogo doprinosi buđenju čovječanstva. To je njegova uloga u ovom životu i on to izvršava s velikim guštom. On je izvanredan čovjek, čist u srcu i duši.

Mnogi od vas još uvijek se boje otvoriti oči i umove i suočiti se s istinom. Vi ne želite da vam se životi promijene, tako da se plašite čak i razmišljati o promjeni. Izlazak iz zatvora u kojem ste bili zatočeni cijeli vaš život u početku je uvijek zastrašujući. 

Vaša budućnost je NEOGRANIČENA. Ona je sve što možete poželjeti. Sve što se treba desiti je da se moraju ukloniti lanci ropstva, da nikad više ne porobe čovječanstvo. U ovom trenutku, znam da je ovo ogroman skok vjere, jer sve što ste ikad znali je nevolja, jer ste se borili za opstanak iz jednog represivnog režima u drugi koji ste podnosili. Bez obzira za koga glasate, sve što ste ikad dobili je više istog, s još više ograničenja vašeg života. Vrijeme je za promjene, moji prijatelji, a lijek je u vašim rukama. 

Pripremite se za svoju budućnost uklanjanjem svih nepotrebnih lijekova baziranih na farmaceutskim proizvodima koji nisu neophodno potrebni. Uvijek nađite alternativni prirodni lijek koji će vam pomoći bez oštećivanja vašeg dragocjenog tijela. U prošlim vremenima nije bilo bolesti koje imate danas. Vaša tijela su sistematski napadana. Zapamtite, bolest je jednako profit farmaceutskim tvrtkama. To je sve držanje čovječanstva na niskoj razini. Vaša briga za preživljavanje ne ostavlja vremena da se vidi da je to dio velikog plana za smanjenje populacije.

Ovo je dobro vrijeme da istražite tko ste, vašu pravu povijest, kako bi pronašli da je vaša prava uloga u ovoj velikoj promjeni. Povežite se s vašim svetim mjestima, vašim ley linijama, otvorite dušu duhovnoj energiji kojom obiluju ta mjesta koja su čista sveta energija. 

TV i novine vas odvajaju od onoga tko ste. One stvaraju potpuno lažni koncept. Njihova propaganda se koristi da vam se kontrolira um kako bi prihvatili kao normalno ono što je u stvari robovsko postojanje. Vi ste bili obučeni da se pokoravate od trenutka kad ste rođeni. Pravo ropstvo počinje u dobi od pet godina kad vam se um službeno kontrolira od strane države da se pokoravate njihovim pokvarenim zakonima. Djeci nikad nije dopušteno da razmišljaju, jer je razmišljanje i istraživanje za sebe obeshrabrivano. Vi morate SLUŠATI. Vi idete kroz život bez da ikad shvatite zašto ste na Zemlji, ili na što bi dalje trebali obraćati pažnju u zagrobnom životu.

Zagrobni život me fascinirao. Uživao sam istražujući ga, i mogu vam garantirati, on je mnogo čudesniji nego što možete zamisliti. Kad se oslobodite okova Zemlje i doživite stvarnu slobodu, to je iznad svega što ste ikad mogli zamisliti. Veronika vam može reći o mom velikom uzbuđenju kad sam prešao u svijet duha. To je bilo sve ono što sam očekivao i puno više, toliko više je to bilo.

Energija na Zemlji se mijenja. Svatko od vas doživljava to na razne načine. Mračna energija mora se ukloniti, ne smije joj se dopustiti da ostane na Zemlji. Sva oštećenja će biti popravljena. Tu su sile na Zemlji koje su spremne započeti ovaj proces uklanjanja. Tu je toliko pomoći spremne i voljne da se počisti nered i da se pripremite za svoju budućnost. To izgleda dobro, sve je na svom mjestu. Budućnost je sve ono što možete poželjeti da bude.

Moramo dobiti prave ljude na važnim mjestima. Znam da će s vašim molitvama i dobrom voljom sve ići kako je planirano. Molite za one koji trebaju vaše molitve, tako da oni mogu slobodno obavljati svoju misiju za čovječanstvo. Zajedno ćemo stvoriti budućnost o kojoj sada možete samo sanjati. Mir, harmonija i LJUBAV biti će norma. Više neće biti ratova, niti ZLIH UMOVA koji stvaraju "RAZLOGE" za objavu rata. Njihovim lažima nikad više se neće vjerovati. Oni su zauvijek završili. Njihova vladavina brzo će biti zaboravljena kad vaša svijetla budućnost počne.

Moja draga, stvari su se pokrenule. To je dobro. Pazi kome vjeruješ jer oni će nastaviti postavljati zamke. Ovo je tjedan s više nade. Idemo naprijed, moja draga. 

Tvoj obožavatelj, Monty.

Kanal: Veronica Keen

Web stranica: The Montague Keen Foundation


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje