Followers


Monday, May 9, 2016

Hrvatski -- Montague Keen - 8. svibnja 2016

Montague Keen - 8. svibnja 2016



NE BUDI GURAN SVOJIM PROBLEMIMA, BUDI VOĐEN SVOJIM SNOVIMA
Anon

Moja draga, tvoje razumijevanje načina na koji se vaš svijet kontrolira postaje bolje iz dana u dan. Sotonski magični rituali jesu, i koriste se, iznova i iznova, jer oni donose rezultate, bez sumnje čovječanstva. Oni osiguravaju da će sve što čine platiti kamate. Ono što se čovječanstvu može činiti kao blesav ritual, mora se ispitati, i sve negativne energetske veze ukloniti. Jedan s kojim ste se jutros povezali ti i M, bio je vrlo važan, jer Irska i irski narod su pretrpjeli traumu i krvoproliće zbog njega. M razumije važnost rada na čišćenju koje radi s tobom. Tebi je uzbudljivo biti u mogućnosti da stvarno mjerite svoj uspjeh kroz Shumannovu rezonanciju; da bi mogli vidjeti da je vrijeme doseglo vrhunac koji se poklapa s vremenom na kojem se trenutno radi je pozitivni dokaz da to funkcionira. Potaknite i druge da poduzmu ovaj posao čišćenja, to je važno za opstanak čovječanstva. (Shumannova rezonancija je danas bila 26.000.000.000.000.000.000.) Razmislite što bi bilo, kada bi i drugi također, radili na uklanjanju negativne energije sa Zemlje. Uspjeh bi bio vaš mnogo ranije.

Ništa što je negativno ne može se sakriti u svjetlu. Sada jasno vidite što vaši lideri marionete trenutno govore. Mogu vam reći, ONI SE PLAŠE da se čovjek na ulici ne okrene protiv njih kad puna istina izađe na vidjelo. To se događa dok smo povezani. Sva vaša povijest je LAŽNA. Morate se povezati s onim tko ste, svojim pravim korijenima. Suočite se s činjenicom da mnogi od onih oko vas ne pripadaju na Zemlji. NIŠTA NIJE KAO ŠTO SE ČINI kad u potpunosti iskoristite ovu činjenicu. Vi ćete krenuti naprijed u istini i ljubavi i uništavanje vašeg svijeta će odmah prestati. Postanite svjetlo koje želite vidjeti u drugima. 

Vaši tlačitelji nemaju svoj vlastiti način. Oni su u neprilici s tim kako se nositi s novom situacijom u kojoj se sada nalaze. Tako dugo, oni su sve određivali tako da bude baš kako su oni htjeli. To je nešto što oni više ne mogu činiti. Vi im, moji prijatelji, stvarate velike probleme. Vi ste naučili misliti sami za sebe. Istražite sve mogućnosti, a zatim donesite vlastite odluke temeljene na činjenicama, a ne na fikciji. Lažne informacije i učenja Vatikana služila su za prekid veze čovječanstva s Izvorom. Učili su vas da trebate posrednika za vezu s Izvorom. To, uvjeravam vas, nije slučaj. Povežite se opet s Izvorom i doživjeti ćete promjene u svom životu koje će vas oduševiti. Opet, molim vas da svi napravite OPOZIV da bi se oslobodili ropstva. Kad ste u mogućnosti, napravite to na svetom mjestu gdje će mnogi doći da zajedno to učinite. Opet ćete postati svoja vlastita osobnost, ne vezana s bilo kojom lažnom doktrinom čija je svrha da stvori strah i zarobi dušu. Ne služite ovim varalicama. 

Vi otvarate oči. Vi vidite i shvaćate da sve što ste učili nije istina, i da ste držani u zatočeništvu banaka i države. Vas je 99%, pa se zapitajte tko zapravo ima kontrolu? Prihvatite da ste bića svjetla, koja sada izlaze iz tame koja vas je progutala. Dok vidite i prihvaćate svjetlo, postajete jači svakog dana. Kad se udružite s drugima, znate da vas neće nikad više kabala držati u zatočeništvu. Nikad ne zaboravite svoj cilj. Uvijek ga imajte pred očima. Vi ste vojska svjetla i ljubavi. Vi pobjeđujete svakodnevno. Dokaz toga vidite svud oko sebe. Svjetlo nikad ne može opet biti zatočeno ili skriveno. Samo oni koji žele živjeti u harmoniji će ostati na Zemlji. 

Vaša budućnost je u vašim rukama. Vi ste arhitekti budućnosti. Dobro razmislite o tome što je najbolje da svi žive u miru. Uklanjanje svega negativnog je prvi korak. Sustavi kontrole, kao što su banke, koje su namjerno uzrokovale takvu bjedu čovječanstvu, moraju otići. Vlade kakve ste poznavali, neće biti potrebne da služe narodu u budućnosti. Obrazovanje se ozbiljno mora reformirati; sve laži se moraju ukloniti, tako da se samo uči istina. Ništa od starog sustava ne treba ostati. To će biti novi početak za svakoga. 

Mnogo planiranja je otišlo u dovođenje vas do ovog trenutka u vremenu. To će ući u povijest kao najveća promjena koju je čovječanstvo ikad upoznalo. Zajedno, mi ćemo to postići.

Moja draga, teško je gledati prijatelja koji prolazi kroz tolike teškoće. Kraj toga je na vidiku. On će proći kroz to. Tvoj rad s M je uzbudljiv i prosvjetljujući. Život je borba, ali krajnji cilj je ono što vas pokreće. 

Uvijek uz tebe. Tvoj obožavatelj, Monty.

Kanal: Veronica Keen



Preveo: Fredi
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje