Followers


Tuesday, April 19, 2016

Hrvatski/Croatian -- Montague Keen - 17. travnja 2016

Montague Keen - 17. travnja 2016


U POVIJESTI KOLEKTIVA KAO I U POVIJESTI OSOBE, SVE OVISI O RAZVOJU SVIJESTI

Carl Jung

Svi ćete doživjeti, ovog vikenda, ogroman pritisak kabale da vas zadrži pod svojom kontrolom. Oni koriste svaki prljavi trik iz svog arsenala kako bi uspjeli u svom polušaju da preuzmu vaš svijet. Ne dopustite sebi da budete prisiljeni odustati od vaše borbe za slobodu. Vi kucate na vrata koja će vas dovesti do slobode.

Zbog izuzetnog rada koji ti, moja draga, i tvoji prijatelji, radite, SHUMANNOVA REZONANCIJA JE SADA 1.430.000 TE I DALJE RASTE, što znanstveno dokazuje da pobjeđujete u bitci. Oni koji su napadali tebe i tvoj rad jednog dana će se suočiti s činjenicom da su djelovali kao alati kabale.

Kad si jasno vidjela kako se kontrolira čovječanstvo, bilo je lako poduzeti potrebne korake kako bi se uklonila ta kontrola. Kao što sam rekao poslije moje smrti, Irska je ključ. Vi ste pokazali dokaze kako je to bilo učinjeno. Sveta energija Irske bila je crpljena i korištena za ZLE CILJEVE. Danas, Tara je bez opstrukcije.

Moji prijatelji, vi ste na putu POBJEDE; MIRA i SIGURNOSTI, za čitavo čovječanstvo. Vi gotovo osjećate okus pobjede. Razmislite o tome: udisati ćete svježi zrak, jesti dobru hranjivu hranu, i opet piti čistu vodu. Bila je to prava bitka, jer izlaganje korupcije nikad nije lako. Oni imaju prednost cijelo vrijeme, jer su oni to postavili na prvo mjesto. Vi ste se borili u mraku da istražujete i izložite. Kako svjetlo u vašem svijetu raste, kabala se neće imati gdje skriti.

Izvorna svijest, muška i ženska, morale su se ujediniti kako bi dovršile našu misiju. I sami ste vidjeli odlučnost kabale da spriječi da se to dogodi. Kabala se sada mora suočiti s činjenicom da je njihova vladavina terora na kraju. Oni koji ih i dalje podržavaju su izdajnici. Oni su izabrali zaboraviti da su oni dio čovječanstva, ali će trpjeti posljedice toga. Užas onoga što je učinjeno da se izbriše čovječanstvo samo je svitanje mnogih od vas. Vi ste držali oči čvrsto zatvorene za to. Sada nemate izbora. 99% vas koji stoje zajedno, budni i svjesni, ne mogu biti potučeni. Zapamtite da bez vaše pomoći kabala ne može ni prst podići. Ne budite prevareni od tzv. gesta pape u spašavanju tri sirijske obitelji. Vatikan ima toliko zlata skrivenog u svojim trezorima, neprocjenjive umjetnine, itd, i kad bi oni željeli, mogli bi nahraniti, obući i osloboditi svijet od siromaštva, ali svi vi znate da je Vatikan dio problema koji uzrokuje svu patnju u vašem svijetu. Ovaj papa vas pokušava prevariti u uvjerenju da mu je stalo, kad u stvari, on je dio problema. Te pobožne riječi samo su čin odnosa s javnošću, a većina to vide kao takvo. 

Molim vas da poništite dozvolu kako bi uklonili sebe iz mreže kontrole. Uzmite natrag svoju urođenu moć koja je vaše pravo stečeno rođenjem. Prestanite biti lutke kabale. To je način razmišljanja od kojeg morate pobjeći zbog svog zdravog razuma. Vrijeme je da vidite stvari onakvima kakve jesu, ne kako vam je rečeno da jesu. Obećavam vam da ćete doći do ovoga. Taj način je mnogo bolja opcija nego pokušaj da to učinite sami. 

Molim vas šaljite ljubav, svjetlo, i molitve narodu Japana koji se pokušava nositi s još jednom katastrofom. Nastojte dati bilo kakvu pomoć koja bi im pomogla u njihovom času potrebe. Čovječanstvo se uvijek mora ujediniti kada ga pogodi katasrofa. 

Veronika, ti si briljirala ovog tjedna. Išla si kroz minsko polje onoga što je protiv tebe, i uspjela si. Svakim trenutkom se treba baviti s pažnjom i ljubavlju. Naprijed i naviše, uspjeh čeka. Ja sam s tobom na svakom koraku puta.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Kanal: Veronica Keen



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje