Followers


Sunday, August 16, 2015

Hrvatsky -- Montague Keen - 16. kolovoza 2015

Montague Keen - 16. kolovoza 2015


Slijedećih nekoliko tjedana će izložiti ono što je istina i što je lažno. Lažna povijest koju su vam nametnule religija i države otkriva se svaki dan. Michael Tsarionov rad na ovome neusporediv je s bilo kojim drugim. Vi razmišljate: zašto je čovječanstvo u stalnom ratnom stanju? Zašto je čovjek sretan kad obuče uniformu i UBIJA druge, i uništava Zemlju na kojoj živi? Vjerujte mi, NIJE ČAST UBIJATI; vi služite samo onome što je ZLO i KORUMPIRANO vašim djelovanjem. Naučite poštivati život na Zemlji, jer sav život je svet. Probudite se i pogledajte oko sebe. Jeste li na bilo koji način odgovorni za strašne patnje koje se događaju u vašem svijetu? Jesu li vaše aktivnosti doprinijele tome? Mogu vam reći da je vrlo pažljivo orkestrirano od strane onih koji imaju kontrolu. Uništavanje Europe nastavlja se i danas. Dva svjetska rata nisu proizvela rezultate koje je kabala željela, pa sad oni koriste druge metode kako bi postigli željeni rezultat. Bankarstvo će se također koristiti u rujnu mjesecu da vas se baci na koljena. Kabala nema savjesti. Ona želi ono što želi, bez obzira na posljedice za čovječanstvo. Kako možete i dalje im pomagati, znajući ono što sada znate? Ako podržavate njihovu piramidu moći, na taj način, i vi također postajete odgovorni za uništenje ljudske rase, uključujući sebe.

Pripremite se za promjene koje će početi u rujnu mjesecu. Korumpirani režim mora pasti kako bi se uklonila sva korupcija. Izvršene su pripreme kako bi se nosili s padom kabale. Novi način života će se pojaviti. To je razlog zašto smo tražili pomoć za uspostavljanje centara kako bi vam se pomoglo da naučite nove načine života na Zemlji. Vi ćete se prilagoditi novom načinu života vrlo brzo. Stres izlaženja na kraj sa životom kakav je sada biti će uklonjen. Vi ćete zaboraviti stare mračne dane korupcije i kontrole. Čudit ćete se kako je čovječanstvo moglo pasti na takve očite laži i toliko dugo živjeti pod takvom kontrolom mračnih. Oni su gotovo uspjeli izbrisati cijelu ljudsku vrstu s njihovim pametnim planovima. Sada im je jako teško prihvatiti da nisu uspjeli i tako će morati napustiti Zemlju zauvijek. Sve što su stekli korupcijom sada im je beskorisno. Oni to ne mogu uzeti sa sobom.

Mnogo toga je pripremljeno da vam se pomogne u ovom vremenu prilagodbe. Postoje mnogi na Zemlji koji vrše pripreme da se brzo uhvate u koštac s kaosom koji je kabala ostavila. Znajte da ono što se događa je ono što se znalo da će se dogoditi. O ovom razdoblju će govoriti mnoge buduće generacije. Svjetlo koje vi stvarate istjeruje, izlaže i uklanja sve što je mračno i zlo, zauvijek. Mnogo toga će biti učinjeno da vas se odvrati od vašeg puta. TV, sport, i filmovi, koristit će se da vas se pokuša zadržati u iluziji koju vi zovete život na Zemlji.

Lijekovi, cjepiva, itd, svi su proizvedeni da vas se drži pod kontrolom. Kemikalije u vašoj hrani, vodi, i zraku, tome pridonose. Svi vi ste ŽRTVE tog korumpiranog režima. Vrijeme je da se probudite na to. Vodite putem naprijed do svjetla i istine cijelo čovječanstvo. To je najveći korak koji se ikad tražio da čovječanstvo poduzme. Izađite iz "logike" koju ste naučili, i vratite se svom srcu. Ono neće nikad lagati ili vas voditi pogrešnim putem.

Ne tražite da vas religija vodi. Sve religije se temelje na LAŽIMA. One su samo sustavi kontrole. Komunicirajte izravno s Bogom Ljubavi i Svjetla. Otpišite sve one koji su vam rekli da ih trebate kako bi vas povezivali s Bogom. Ništa ne može biti dalje od istine. To je LAŽ koja vas je kontrolirala generacijama. LJUBAV je sve što trebate da se povežete sa Svime Što Jest. Kad sam prešao u duha, sve mi je postalo kristalno jasno. Kabala uzima vašu djecu u vrlo mladoj dobi i programira ih da ih slušaju. Oni ih pune s OTROVIMA kroz cijepljenja koja su propisali kao obavezna. Čovječanstvu nije dana šansa protiv takve podle korupcije. Od kolijevke pa do groba, oni kontroliraju svaki vaš trenutak. To mora prestati odmah. Vi niste NIKAD poznavali SLOBODU. "NJIHOV" opstanak ovisi o tome da imaju potpunu kontrolu nad vama. Odbijte biti dio te kontrole. Kad im prestanete davati podršku, oni su gotovi i oni to znaju. Oni će se žestoko boriti da je zadrže. 

Molim te, odmori se, moja draga. Ti se baviš s problemima koji čini se dolaze sa svih strana odjednom. To je i za očekivati u ovom trenutku.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Napomena od Veronike:

Chris je vrlo naporno radio da bi se improvizirani razgovor s Heraldom Kautz-Vella bolje čuo. Koristili smo računalo za snimanje, i kad je Herald govorio tiho, bilo ga je teško čuti. Herald je dao vrlo važne informacije, pa je dobro poslušati ga više puta, kako bi sve to povezali. Nadam se da će biti još takvih sastanaka s njim.


Web stranica: The Montague Keen Foundation

Kanal: Veronica Keen


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje