Followers


Sunday, July 12, 2015

Hrvatski -- Montague Keen - 12. srpnja 2015

Montague Keen - 12. srpnja  2015


Puno je zbrke u vašem svijetu, a sve je osmišljeno da vas se drži kao taoce sila koje se sada zalažu za preuzimanje potpune kontrole. Oni su shvatili da im je jedina nada za uspjeh da napadnu sada, dok mnogi od vas još uvijek spavaju. Vi MORATE povratiti slobodnu volju. Napravite poništenje ugovora duše, to će osigurati da se oslobodite. 
(Andrew Bartzis i Bredley Love učinili su vam ih dostupnim na svojim web stranicama.)

Ugovori duše korišteni su da vas se ulovi u zamku u digitalnom svetom geometrijskom sustavu, kao i fizičkom svetom geometrijskom sustavu koji PREKRIVA PRIRODNE LEY LINIJE ZEMLJE.

MNOGO PUTA SAM MOLIO DA RADITE NA OSLOBAĐANJU OVE SVETE ENERGIJE ZA ČOVJEČANSTVO. Postoje 32 obeliska, plus građevine svete geometrije, gdje je ova energija pohranjena. Ona je u ciglama vladinih zgrada. Idite na ta mjesta i povratite svoju slobodnu volju. To je jedini način na koji možete spasiti čovječanstvo od ovog sustava dominacije i kontrole. Vi to možete učiniti. Sve što treba je volja da se to učini. Možete dobiti sve ako poduzmete te korake da otključate njihovu mrežu kontrole. 

Tako malo znate o Zemlji na kojoj živite. To je zadržavano od vas. Vaši umovi su u interakciji s umjetnom inteligencijom sustava vjerovanja. To je taj sustav koji vas pokušava spriječiti da radite na ley linijama. TO JE NJIHOVA POSLJEDNJA LINIJA OBRANE. Molim vas da odete do vladinih zgrada, bankarskih ustanova, spomenika rata, i svega što je povezano sa svetim geometrijskim sustavom. Pročitajte svoj opoziv ugovora pred njima. Recite: "Ja ne pristajem na žetvu vaših energija. Ja sam suvereno biće. Uzimam natrag svoju moć od vas." Oni vam ne mogu nauditi, jedino ako im date dopuštenje za to. Vrijeme je da se traži istina.

CERN je alat za DOMINACIJU i KONTROLU; utvrda koja emitira sustave vjerovanja diljem svijeta. Projekt Bluebeam (Plava zraka) će proizvesti slike na vašem nebu koje će tražiti da vjerujete da su BOG; KRIST koji dolazi da vas spasi. Chemtrailsi su pripremili vaše nebo da bude spremno postati veliki ekran. Ludi će pasti na koljena i vjerovati onome što im je prikazano. Mudri i svjesni će vidjeti to onakvim kao što jest, i odbiti ići zajedno s tim. Ovi planovi su uvijek bili tamo. Oni moraju provesti svoje namjere vama poznate. Oni se tako zasjenjuju, nadajući se da ih nećete primijetiti.

Njihovi planovi da uklone bijelu rasu počeli su s pomno organiziranim HOLOKAUSTOM u Irskoj 1845 godine. Oni su vam rekli da je to bila glad. Ona je izbrisala milijune Iraca. Oni koji su mogli, pobjegli su u druge zemlje.

Prvi svjetski rat je bio nametnut Europi. On je izbrisao više milijuna ljudi, uključujući Engleze, Škote, Velšane i mnoge Irce, također. Drugi svjetski rat bio je nametnut ljudima. Vjerovali su propagandi. Mislili su da umiru za svoju zemlju. Sada vas pritišće Treći svjetski rat, ali vi ste malo mudriji sada, i možete vidjeti kroz propagandu. Jeste li doista spremni da izbrišete svoju rasu?

Vi ste se spojili u Europsku Uniju. To je olakšalo bankama da izbrišu zemlje koje drže istu valutu. Uništavanje je počelo s Irskom. Grčka prolazi kroz nevjerojatnu traumu kako bi opstala. Molim vas, pošaljite im ljubav i svjetlo. Tunis je bačen na koljena. Budući da za svoje preživljavanje ovisi o turizmu, ta njihova jedina linija života je uklonjena. Vidjet ćete: oni će otići u svaku zemlju da je unište, na način koji je najučinkovitiji. 

Vi ste blizu kritične točke svijesti. Povežite se sa svojim ley linijama i svetim mjestima, posebno s onima u Irskoj. Kabala uspijeva jer oni koriste energiju ley linija protiv vas. Sve što trebate učiniti je uzeti natrag tu energiju iz ley linija. Uzmite natrag energiju od zgrada svete geometrije, itd.

UDALJENI TIMOVI ZA ČIŠĆENJE mogli bi raditi zajedno vrlo uspješno. Paraziti se više plaše vas nego što možete zamisliti. Probuđeno čovječanstvo je ono čega se oni boje. To je razlog zašto se, svaki dan, donosi sve više zakona kako bi vas i dalje porobljavali. Pozvani ste na akciju i predanost. Hoćete li odgovoriti na poziv?

Ljubav je sve što trebate. Ljubav za bližnje i za Zemlju koja sada gleda na vas za svoj opstanak. Zaštitite ono što je vaše. Banke će propasti; oni su to planirali. Vi ste izabrali biti na Zemlji u ovom trenutku kako bi osigurali da čovječanstvo preživi. Jedino potrebno oružje je LJUBAV. Vaša ljubav za čovječanstvo i živu Zemlju koja vapi za vašom zaštitom. Zapamtite, RAT NIKAD NIJE PRAVEDAN.

Radujte se životu u miru i učenju vaše prave povijesti. Bez ratova, siromaštva i beskućništva. Sve to je proizašlo od vaših tlačitelja tako da oni mogu živjeti od energije straha i patnje. To je njihov pravi razlog da zahtijevaju rat.

Ovo su teška vremena za svakoga. Vi se pokušavate nositi s KONAČNIM VELIKIM PRITISKOM KABALE DA PREUZME VAŠ SVIJET. Budite jaki i budite sigurni da smo mi u duhu na vašoj strani, na svakom koraku puta. Radite zajedno, tako da na kraju dana možete iskreno reći da ste učinili najbolje što ste mogli da bi se osiguralo da čovječanstvo preživi.

Neka ljubav, i samo ljubav, vodi svaki vaš korak.

Veronika, moja draga, ostajem zauvijek tvoj obožavatelj, Monty.

Kanal: Veronica Keen
Web stranica: The Montague Keen Foundation

Preveo: Fredi




No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje