Followers


Sunday, February 22, 2015

Croatian - Montague Keen - 22. veljače 2015


Montague Keen - 22. veljače 2015

Naš plan za opstanak čovječanstva

 

1   Energija ley linija. Vaša pomoć u oslobađanju ove energije je od najveće važnosti za planet. To se mora nastaviti, ne možete si priuštiti da se opustite dok vaš posao ne bude završen.

2   Mi ćemo odabrati sjedišta moći. Koncentrirati ćemo se na slanje svjetla i ljubavi za uklanjanje svega što je mračno.

LONDON je prvi grad na koji se treba koncentrirati. Ono što zamišljam su veliki krugovi ljudi koji šalju ljubav i svjetlo Londonu iz svake zemlje u svijetu. Zbog vremenskih razlika, trebao bi biti konstantan tok svjetla i ljubavi usmjeren u London. Jezik nije prepreka. Vi se ujedinjujete kao čovječanstvo, osiguravajući svoj opstanak. Ovaj zadatak će pokazati koliko ste snažni. Vi ćete prestati biti žrtve; kabali je trebalo da vi to vjerujete. Pogledajte metode koje su koristili kako bi osigurali da se osjećate bespomoćni: chemtrails, fluorid, cijepljenje, lijekovi temeljeni na narkoticima, itd, sve dizajnirano kako bi vas se napravilo poslušnim i bespomoćnim.

To nije djelovalo na svakoga, jer su neki počeli uviđati što se radilo, i to su izložili. Svaki dan, sve više vas se budi, i svjetlo u vašem svijetu se povećava.

[ Molim vas da odvojite malo vremena i pročitate sažetak Bradley Loves' Everything goes into the Grids (Bredley voli sve što ide u rešetke). To objašnjava toliko toga i to vam pomaže da shvatite protiv čega ste.]

Čovječanstvo je bilo uljuljkano u lažni osjećaj sigurnosti od strane kabale. Ne možete ni zamisliti kakva je to bila kontrola. Vi sada pronalazite svoj put i tražite odgovore. Vi ćete ih naći. Mislite o sebi. Nemojte slijepo prihvaćati ono što vam kažu mediji, i vlada, itd. Sami istražite. Niste ovce. Vi tek počinjete jasnije vidjeti sustav kontrole i osjećate potrebu da djelujete. Otpuštanje korupcije u Londonu je važan korak naprijed. Rezultati koje postignete u Londonu dati će vam poticaj da nastavite, sve dok sva korupcija u svijetu ne bude izložena i uklonjena.

Ne zaboravite da koristite krugove ljudi, kad god je moguće, iz svih centara svijeta. To ne može uspjeti. Moć vaše svijesti će vas iznenaditi. Vi ćete zakoračiti u ono što vi jeste: bića svjetlosti, na Zemlji u ovom trenutku, da spasite Zemlju od kabale.

Znam da je teško živjeti s napadima kabale. Mnoge od vas kabala koristi da zlobno napadate one koji pokušavaju razotkriti korupciju. Vi to morate spriječiti. Ne dozvolite sebi da vas kabala koristi za njihov prljavi posao.

Ništa nije kao što se čini. Uvijek to imajte na umu. Pokušajte gledati jasnim očima, s poštenjem i suosjećanjem, na ono protiv čega ste. Što je to bilo da je namjerno uspostavilo kontrolu umova i duša čovječanstva: RELIGIJA. Sve religije potiču iz RIMA, koji je dominirao čovječanstvom 2000 godina. On je odgovoran za smrt, uništavanje i kontrolu uma masa. On će pasti i nestati bez traga. On će pasti kao NAJVEĆI PREVARANT U POVIJESTI. Pijenje krvi, jedenje mesa: to je SOTONSKI RITUAL. Probudite se!

Kako se svjetlo širi, ono će izložiti one koji ne pripadaju ovdje na Zemlju. Oni neće moći održati svoj ljudski izgled. Bez vaše pokornosti oni ne mogu opstati na Zemlji. Oni su sveli život na Zemlji na puku egzistenciju za većinu. Oni su osigurali da svatko tko ih izlaže postaje siromah (bez novca). To se radilo da bi vas se spriječilo da radite za svjetlo.

Pošaljite ljubav i svjetlo svim ljudima u Ukrajini. SAD, Velika Britanija, i Izrael, guraju u rat. Pogledajte sve one koji zagovaraju rat. KOJI JE ZAJEDNIČKI NAZIVNIK. Što ih sve blisko povezuje? Tko su oni?

Potrebna je hrabrost da se ustane za istinu, jer uvijek postoje posljedice. Irski narod nastavlja se zalagati za istinu i pravdu. Oni će ukloniti svu korupciju koja im je nametnuta. Zajedno, oni će uspjeti. Oni će pokazati put. Došlo je vrijeme da se ustane za istinu, ljubav i svjetlo. Donesite svjesnu odluku da istupite iz 3D razmišljanja i življenja. Uzdignite se iznad toga. Mislite o svemu što je 3D kao da je srednji vijek. Vrijeme je da se proširi, i istraži budućnost koja se otvara pred vama. Budućnost bez rata, gladi, beskućništva, i svih drugih "prednosti" života pod dominacijom kabale. To znači preispitivanje svega što ste, do sada, prihvaćali bez pitanja. Vaši naočnjaci će biti uklonjeni. Možete se šokirati onim što ćete vidjeti pred sobom. Promjena je u vašim rukama. Tu je više nego dovoljno svega u svijetu za svakoga. Nema pomanjkanja zlata; ono je samo skriveno od vas. Nafte je u izobilju, ne postoji manjak. 

Te nestašice su stvorene kako bi bili zabrinuti, a oni da imaju kontrolu. Hrana se uništava, dok drugi gladuju. To se radi kako bi se kontrolirale mase. Oni ne pokazuju nikakvo suosjećanje za čovječanstvo. Oni nisu sposobni suosjećati. Oni nisu kao vi. Ako je konj rođen u svinjcu, to ne znači da je svinja. Vi ste pretrpjeli godine indoktrinacije, lažne povijesti, unošenje kemikalija u vaše tijelo koje nije dizajnirano da se nosi s njima, a vi ste preživjeli! Neki od vas će imati problem da prihvate da su to sve bile laži, i da kabala koju ste služili želi pobiti stanovništvo. Vi ste to prihvatili bez pitanja, smeće vam se činilo kao činjenica, u stvari, to je bila kontrola uma.

Ja sam potaknuo Veroniku da osnuje Centre da bi se pomogla tranzicija i da bi vam se omogućilo da se podignete u višu dimenziju života. Vidjeli ste laži i znakove ubojstava, itd, a sve u režiji kabale. Mi ćemo osnovati Centre širom svijeta. To je dio Velikog plana. To će se dogoditi. Veronika je posvetila 11 godina svog života u istraživanje i razotkrivanje korupcije. U tom procesu, ona je izgubila obitelj i prijatelje koji su joj bili dragi. To je težak put, ali ona je na Zemlji da napravi posao, i ona se neće pokolebati.

Nemate vremena za gubljenje. Kabala nemilosrdno radi na svom preuzimanju planeta. Hoćete li se pridružiti armiji svjetla i raditi na oslobađanju ljudske rase iz ropstva? Velika pitanja trebaju odgovore.Vrijeme za djelovanje je SADA.

Moja draga, molim te pokušaj odvojiti malo vremena za sebe. Budi na oprezu cijelo vrijeme. Oprez je potreban, jer ovo su teška vremena.

Zauvijek, tvoj obožavatelj, Monty.



Kanal Veronica Keen.



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje