Followers


Monday, September 9, 2013

25.08.2013



        Montague Keen  25. kolovoza 2013



Pomognite jedni drugima da to učinite. Mnogo je moćnije kada tri ili više vas to učini zajedno).

Vrijeme je bitno. Nemate vremena za gubljenje, jer ste u posljednjim danima starog sustava. Postoje mnogi veliki umovi iz prošlosti na Zemlji u ovom trenutku da doživite buđenje prema svjetlu. Mračni koriste svaku metodu kontrole uma na svom repertoaru da uhvate u klopku i kontroliraju one s posebnim zadacima na Zemlji u ovom trenutku. Ti, draga moja, gledaš jednog takvog zarobljenika koji se s time bori. To je neugodno za gledati, ali dok žrtva to sama ne uvidi, ti ništa ne možeš učiniti.

Na TV prije nekog vremena, vidjeli ste nekoga kako jede luk, vjerujući da je to jabuka, dok je pod hipnozom. Postoje mnogi u vašem svijetu, upravo sada, koji su pod kontrolom i vide samo ono što njihovi kontrolori žele da oni vide. To je razlog zašto tražim od vas da preuzmete kontrolu nad svojim životima. Prestanite biti žrtve mračne kabale. Kad u potpunosti prihvatite da je sve ono što vas kontrolira temeljeno na LAŽIMA, tada ćete postati ono što uistinu jeste.

Oni koji nastoje razotkriti istinu trpe konstantne napade. Računalo moje drage supruge je stalno napadano i hakirano, itd. Sve u nastojanju da se ušutka. Ali iako to izaziva stres, to je neće ušutkati. Oni koji su korišteni da napadaju druge trebaju se zapitati zašto su tako lako pali pod utjecaj mračnih? Mračni masiraju svoj ego tako da su napravili da se osjećaju da bi oni trebali presuđivati drugima. Ali zapamtite, Ne sudite da ne budete suđeni! (Matej 7:1)

Mračnima se dopada njihov osjećaj superiornosti i tako glupo upadaju u zamku. Mnogi su u sjeni i nisu svjesni toga, tako da je važno da uvijek budete zaštićeni. Svi vi živite u ratnoj zoni: to je rat za hvatanje vaše duše. Sve što su nas učili je upravo suprotno onome što je ispravno i istinito. Vi ste bili dobro i uistinu prevareni od onih koji žele samo uništiti vas i sve što vi podržavate.

Moju pažnju je privuklo to da su rezultati istraživanja mnogih dobrih znanstvenika bili zadržavani, jer oni na vlasti nisu mogli dopustiti da istina izađe u javnost. Slijedom toga, ti znanstvenici su označeni kao disidenti. Ti znaš, draga moja, i ja sam jednom bio označen kao disident. Na to gledaj kao na značku časti. Oni se očito boje vaših pronalazaka i žele da ih potisnu.

Postoje i drugi načini da dovedete vaš rad do zanimanja javnosti bez da prođu te kanale koji su posvećeni suzbijanju informacije. Prošao sam kroz vrlo slični scenarij i vrlo vjerojatno da su isti ti ljudi bili uključeni u pogledu mog rada na školskom izvješću kad sam bio na Zemlji. S vjerovanjem u vaše pronalaske i nepopustljivu odlučnost da izložite svoj rad prema javnosti, vi ćete uspjeti.

Vrijeme je da izađete iz sustava kontrole. Vrijeme je da napravite promjene koje su potrebne čovječanstvu da nastavi prema svjetlu i istini. Trebalo je vremena i odlučnosti da kontrolori prihvate da je planet Zemlja okrugla sfera, a ne ravna, kao što je brutalno nametnuto čovječanstvu.

Vi ste arhitekti Novog doba prosvjetiteljstva. Treba vam sloboda da istražite nove načine življenja života na Zemlji koji vas oslobađaju od strašnih okova prošlosti. Uživajte u velikoj avanturi.

Moja draga, napadi na tvoje računalo, premda skupi, jasno pokazuju da ima onih koji se boje istine!

Zajedno ćemo uspjeti. Tvoj voljeni, Monty.



Preveo: Fredi



No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje