Followers


Tuesday, April 16, 2013

14.04.2013





 Poruka Montagua od 14. travnja 2013.  



Doći će vrijeme u bliskoj budućnosti kada ćete morati donijeti odluku o tome da ustanete za istinu, ili da budete plašljivac (kukavica) i slijedite ono što osjećate da je lakši put. Uvjeravam vas, ne postoji jednostavan put. Smutnja nema namjeru stvaranja jednostavnijeg puta za ikoga. Kada ćete biti dovoljno spremni da stanete zajedno za istinu i svjetlo, onda će tamni znati, bez sumnje, da nisu uspjeli u svom nastojanju da uspostave, dugogodišnje planiran, Novi Svjetski Poredak.

Irska je to upravo učinila. Stanovnici Irske masovno su se ujedinili i rekli veliko, NE! Kao ljudi, mi odbijamo udovoljiti vašim zahtjevima. Želimo pravdu!

Što zaustavlja druge zemlje da se ujedine i djeluju na ovakav način. Irska je učinila primjer. Oni su predvodnica u načinu. Što prije druge zemlje počnu slijediti ovaj primjer, sva patnja i strah uzrokovani bankarima, biti će izbrisani. Provodi se velika kampanja (što uključuje mnoge zemlje) za početak Trećeg Svjetskog Rata. To možete vidjeti svakodnevno na vašoj televiziji. Hranjeni ste sa toliko dezinformacija, od kojih su neke toliko smiješne da je teško povjerovati da neki od vas vjeruju u njih. To je samo povijest koja se ponavlja, iznova i uvijek iznova. Oni samo mijenjaju svijet neznatno; ime zemlje se mijenja, ali formula ostaje uvijek ista. Njihov stav je, ako je imalo učinak u prošlosti, zašto da ju mijenjano? OVCA padne svaki put na isto. Ovo je način kako ste kontrolirani.
Potrebno je očistiti svoje misli /um od sve ove propagande. To može biti učinjeno s meditacijom i povezivanjem sa svojim srcem. Vaši umovi su izmanipulirani kako bi prihvatili ono što govore oni za koje vjerujete da upravljaju vama. Za vaše preživljavanje, važno je da mislite srcem i djelujete iz vašeg srca. Sve to smeće od  umnih kontrola ostavite iza sebe. Postanite suverena bića, jer vi to jeste.

Molite se za vodstvo i ne upotrebljavajte riječi religija. Otvorite svoja srce, koristiti svoje vlastite riječi za povezivanje s duhovnom stranom. Svatko od vas ima anđela čija je svrha biti ovdje za vas. Tu su i duhovni vodiči koji su raspoređeni kako bi vam pomogli i vodili vas. Jedino što je potrebno, je, da ih pitate za pomoć. Možda ćete biti iznenađeni dobivenim odazivom. Sve to može biti učinjeno u privatnosti vlastitih domova. Jedino što je potrebno učniti, je da otvorite svoje srce prema svim mogućnostima. Ovo je najvažniji korak koji možete poduzeti u ovom trenutku. Ovo je vrijeme da postanete ono što jeste - duhovno biće sa iskustvom na Planeti Zemlji. Vaša misija je spasiti Zemlju od zlih, koji ju žele za sebe. Vi ste odgovorni jedni za druge. Morate biti složni: jedan za sve i svi za jednoga.

Tamni ne poznaju granice. Planiraju kontrolu SJEMENA iz kojeg se producira hrana. Ne smije se dopustiti da se ovo dogodi. Kada sam bio na Zemlji, radio sam mnoga istraživanja i predavao intezivno o ovoj temi. Vi morate zaštititi planetu Zemlju. Potrebno je da razumijete u kojoj mjeri su je već uništili. Ovo ne bi bilo učinjeno bez vaše pomoći.

Kako možete to činiti bratu čovjeku? U biti, to radite sami sebi, također. Zar to ne vidite? Vi udišete također njihov otrov. Kako se možete pogledati u ogledalo? Kada to učinite. . . što vidite? Zar se ne stidite onoga što radite? Ono što podržavate, uništava čovječanstvo, kao i vašu planetu. Nemojte pomisliti niti na trenutak da će se Tamni založiti za vas. Vi niste, niti bi ikada mogli biti, jedan od njih. Oni vas samo iskorištavaju. Prodali ste im svoju dušu. Ova činjenica postati će vam jednog dana vrlo jasna. Koga ćete tada pogledati, za pomoć i podršku?
Vaš svijet je u krizi. Ova kriza pažljivo je izmanipulirana kako bi uzrokovala što više boli i nevolja. Vi - 99% - možete promijeniti ovu situaciju preko noći. Ne skrivajte se iza zatvorenih zavjesa u nadi da će nestati. To se neće dogoditi. Ovo je vrijeme da se kaže, dosta, dosta je bilo! Pronađite svoj glas: vi ga imate, dakle, počnite ga koristiti. Sve što trebate, je ljubav u vašim srcima. Kada se udružite i osjetiti snagu te ljubavi, biti ćete zaprepašteni prekrasnom energijom koja će biti kreirana. Znate točno na što mislim. Ovo doživljavate u operi, kad glazba otvori vaša srce i dušu. Na velikim sportskim događanjima, događa se isto. To je energija koja se događa kada ljudi ujedine sa zajedničkim interesom ili svrhom. Zaboravite sve etikete. Čovječanstvo treba se udružiti zajedno kada je jedan od vas napadnut, jer je to napad na sve vas.

Vidjeli ste kako tamni izabiru zemlju po zemlju. Tko će se zauzeti za vas kada dođete vi na red? Ne ostavljajte David Icke-a da se bori za ovaj svijet, za vaše razloge. Umjesto toga, slijediti njegov primjer i zastupajte istinu i pravdu. Povežite se s onima u svjetlu i budite otvoreni za one kojima je možda potrebna vaša pomoć kako bi vidjeli svjetlo za sebe. 
Događa se Veliko Buđenje. Budite dio njega i uživajte u njemu. Nagrade se ogromne.
Sve što je bilo skriveno od vas, doći će na svjetlo. Ovo je dio procesa, sve je nadzirano. Postoji nekoliko njih na planeti Zemlji koji su u potpunosti upućeni i razumiju što je učinjeno kako bi vaša planeta bila pod potpunom kontrolom Tamnih. Vaša planeta okružena je onima koji vas žele spasiti. Tamni će vas pokušati uplašiti govoreći vam da ste napadnuti. No vi znate da to nije istina. Oni dolaze u miru. Oni su vaši prijatelji. Pokažite da se ne bojite, stojite u vašoj istini. Tamni znaju da su im dani odbrojani, da ne mogu opstati, bazirani na lažima i korupciji. To je kuća od karata koje je spremna da se sruši...i srušiti će se. 
Veronica, mnogo puta, tokom seansi, govorio sam o svijetu Duha. Kako je nevjerojatan! Koristio sam riječ, veličanstven. Sve je misao, nije ti potreban jezik za komunikaciju. Doživljava se harmonija koja nadilazi sva očekivanja i ljubav koja ne poznaje granice. Ljepotu i boje potrebno je iskusiti kako bi ih shvatili. Nečija obitelj, prijatelji, preci, samo su misao udaljeni. Sve je moguće.
Pazim na tebe, draga moja, kako bi te vodio tvojim putem. Mnogi dolaze k tebi na dobronamjerni razgovor, nudeći pomoć, ali svrha toga je da ometaju i pokušaju kontrolirati tebe i tvoj tim. Moraš biti svjesna i budna u svako doba. Provjeri svakoga tko se želi zbližiti s tobom. Ti znaš kome možeš vjerovati i na koga se možeš osloniti. 
Oni sa skrivenim motivima biti će izloženi i uklonjeni. Neka vas ljubav od obitelji, prijatelja, čovječanstva i vaše planete vodi da kažete NE tamnima. Ne podržavajte njihov korumpirani režim, uvidite za sebe koliko su u biti moćni! Bez vaše podrške, oni su ništa, samo prazne posude koje tvrde da imaju pravo da vas kontroliraju. Sada je na svima vama, da vratite natrag vlast koju ste im glupavo prepustili. Ovo je kraj njihovog puta. Ne trošite energiju na ljutnju i osvetoljubivost. Sažaljevajte ih, dok im mašete, zbogom.

Uživajte u avanturi koja vas čeka.

Naša ljubav je zauvijek. Tvoj obožavani, Monty 



Website: Montague Keen Foundation 

Prevela : Vesna



Dear Readers,

We are looking for new translators and English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact luisavasconcellos2012@gmail.com

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje