Followers


Tuesday, February 26, 2013

24.02.2013




 24. veljače 2013

Poruka Montaguea od 24. veljače 2013. 



SJEDNITE PRED ČINJENICU KAO DIJETE I BUDITE SPREMNI OTPUSTITI SVE UNAPRIJED DONEŠENE ZAKLJUČKE. PONIZNO SLIJDITE KAMO GOD I ČEMU GOD VAS PRIRODA BEZDANA VODILA ILI NIŠTA NEĆETE NAUČITI.


(T H Huxley)

To je ono što vas sve ponizno molim danas. Pogledajte sve što ste, sve do sad, prihvatili kao činjenice. Provjerite dami takozvane činjenice i pronaći ćete, na svoje zaprepaštanje, da ste zaglupljeni u vjerovanje što god su vam vaši kontrolori rekli da su činjenice. Postoje studije u vašem svijetu koje provjeravaju “činjenice“ i oni pronalaze točne odgovore. DNA dokazuje, van svake sumnje, da tvrdnje da ste potekli od određene “rase“ sa Istoka, potpuno neistinite. Činjenice opovrgavaju takve tvrdnje.

Tražite istinu! Gledajte na to kao na veličanstvenu avanturu koja će vas osloboditi iz ropstva. Također će vam pomoći i stvoriti bolji svijet za čovječanstvo. Pogledajte svoj svijet danas. Znajte da se sve što vidite mora mijenjati, ništa ne može ostati isto. To je velika prilika za stvaranje pravednog i poštenog društva, sa svime zasnovanim na činjenicama, ne izmišljotinama. Vi ćete se povezati sa svojom duhovnom stranom i naučiti tko zapravo jeste, tijekom tog procesa. Tada će se naša dva svijeta još jednom povezati. Toliko toga vas još čeka. Koliko dugo će biti potrebno ovisi samo o vama. Da li ste spremni odraditi nužnu istraživanje da bi se to ostvarilo?

Povucite se od onih koji su uništili vaš svijet i koji su bacili čovječanstvo na koljena. Oni su namjerno povisili troškove života da bi vas držali u strahu, a time i pod njihovom kontrolom.

Irska je poduzela korak dalje i traži vašu podršku da joj pomognete stvoriti bolji svijet za sve. Zajedno, možete postići veličanstvene stvari. Sve što trebate jest volja i vjera da možete, i da hoćete, uspjeti. Pravi je trenutak.

Vi ste duh u ljudskom tijelu. Ta se činjenica zgodno ignorira od strane onih koji vas kontroliraju. Odvojite vremena i zamislite se nad dom činjenicom, spoznajte tko ste zapravo i za što ste sposobni. Vratite svoju moć. Vi ste dio cjeline, Svega Što Jest i što ikada može biti. Bili ste u stanju masovne hipnoze u trajanju 2000 godina; vrijeme je da se probudite iz nje. Kada pogledate svog brata čovjeka sa ljubavlju u svome srcu, znat ćete da ste se probudili. Tada ne možete biti dio ratnog stroja i propagande koji su dijelovi igre koju vidite kako se odigraga u vašem svijetu. Ta igra služi da bi vas se držalo u strahu i siromaštvu.

Molim vas da u samoći upoznate sami sebe. Možda će vam trebati nešto vremena da se doista otvorite sami sebi. Proživjeli ste mnogo života. Kada možete prizvati sve što ste naučili u svakom životu, bit ćete u poziciji stvarati savršeni svijet.

Nažalost, mnogi ljudi nastavljaju činiti iste greške, iznova i ponovo, jer ne uzmu vremena da razmisle. Odbijte prihvatiti ograničenja koja su vam nametnuta.

Potrebno je hrabrosti da se otkrije istina. Da li ste tome dorasli? Na vama je izbor. Mračni se ne mogu sa svima boriti. Ukoliko se svi vi ujedinite i zauzmete se za istinu, tada će istina zasigurno slaviti. Nije to lak put, kao što moja draga supruga zna toliko dobro. Morate se nositi sa svim blokadama koje su nametnune, no naučite se podići, iznova i iznova, i nastaviti naprijed. Mračni traže bilo kakvu slabost. Koriste sve što im je na raspolaganju da bi uništili istinu. Koriste implantate i tehnologiju zvuka, skalarnu energiju, duhove i toliko još toga, da bi se zaštitili od toga da ih se razotkrije.

Morate se držati uzemljenima i zaštićenima i znati čemu se suprotstavljate i imate posla. Veronica se trenutačno bori s onim što je učinjeno (i još uvijek se čini) nekome tko je važan za naš zadatak. Ono što mu je učinjeno, vama bi moglo biti zvono na uzbunu. On je zbunjen i potrebna mu je pomoć. Kao da je odsječen. Molim vas, šaljite mu ljubav da ga izdigne iz tame. On ima važnu ulogu u povratku svjetla na vaš svijet. To je razlog zašto se vratio na Zemlju. Uz vašu pomoć, postat će jak i predan zadatku, ponovo. Zato što je mlad, mislio je da je nepobjediv.

Ujedinite se i podržite jedni druge jer ste svi u tome zajedno. To je doista “oni i mi“ tip situacije: svjetlo i tama.

Povežite se sa svojim vodičima: vaši anđelima čuvarima koji su tu samo za vas. Zamolite za pomoć, upoznajte ih kao prijatelje.

Kada sam prešao u duh, pitao sam Veronikinog anđela čuvara, Alberta, za dozvolu da radim s Veronicom jer u svijetu duha postoji protkol koji se mora poštovati, kao i na Zemlji. Albert se pokazao Veronici, puno prije nego sam je došao u njezin život. Zatim, mnogo godina kasnije, došao je tijekom seanse, kada smo oboje bili prisutni. Živite u teškim, no uzbudljivim vremenima i potrebno vam je vodstvo.

Uskoro će se dogoditi još jedna abdikacija. Oni moraju napustiti brod koji tone. Njihov sustav kontrole se raspada. Uvijek sam vam govorio da je Vatikan na vrhu piramide i da, kada on padne, sve će pasti s njim. Mnogi su bili skeptični kada sam rekao da će Vatikan pasti. Trebalo je nešto vremena, no sada možete vidjeti da se raspada pred vašim očima. Odgovoran je za mnogo destrukcije i patnje dok je svo vrijeme propovjedao ljubav i oproštaj.

Da li je Vatikan ikada propovjedao istinu? Da li su bili iskreni u onome što su nametnuli čovječanstvu? Vrijeme je da Svjelo Istine blistavo obasja Vatikan.

J Edgar Hoover je rekao...

POJEDINAC JE HEDNIKEPIRAN SUOČAVANJEM SA KONSPIRACIJOM TOLIKO OGROMNOM DA NE MOŽE VJEROVATI DA POSTOJI.

To je upravo ono s čime se vi morate suočiti. Smutnja je bila toliko sigurna da se nikada nećete probuditi i jasno vidjeti tu konspiraciju. Oni su napadali sve koji su vam pokušali otvoriti oči. David Icke je posvetio svoj život tom cilju, kao i mnogi drugi, diljem vašeg svijeta, koji vas potiču da tražite istinu.

Istina će vas osloboditi. Zapamtite da je istina tu, pred vama, SKRIVENA NAOČIGLED SVIMA. Zamislite ovo kao svoje putovanje u prosvjetljenje i slobodu. Šaljite ljubav i svjetlo jedni drugima. Ujedinite se kao nikada prije i ništa vas neće moći zaustaviti.

Moja draga, pokušavaš se nositi s toliko toga. Znam da ti nije lako svaki puta iznova se uspraviti. Zaštitnički se osjećaš prema onima u svojoj ekipi i znaš da ćeš uspjeti. To je moja djevojka!

Uvijek, tvoj voljeni Monty 


Website: Montague Keen Foundation 

Prevela s engleskog: Marijana - Civilizacija Svjetlosti



Dear Readers,

We are looking for new translators and English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact luisavasconcellos2012@gmail.com

No comments:

Post a Comment

interview

interview



Predstojeći uhićenja Smutnje