Followers

Wednesday, December 21, 2011

December 18, 2011


18.12.2011

Poruka od Montaguea od 18. prosinca 2011

Željela bih se zahvaliti svima onima koji su mi pisali u vezi s Montyjevom porukom o činjenici da je “ IRSKA KLJUČ KOJI ĆE SVE OTKLJUČATI”. 15. studenog sam se prvi puta susrela s GILADOM ATZMONOM. Upravo je napisao knjigu PITANJE TKO? Gilad je rođen i odrastao u Izraelu. Bio je Židov. Gilad je istraživao židovsku povijest i pronašao je da je uopće nemaju; u Izraelu ne postoji ništa što potkrepljuje njihove tvrdnje. Na filmu je izjavio da je njihova povijest UKRADENA.

Rekla sam, da, ukradena je od Irske. Hebrejski jezik je sakralni dijalekt izveden iz irskog jezika. Biblija je irska knjiga koju su preradili britansko-rimski prepisivači. Samo su promijenili imena: Iesa je preimenovan u Isus. Stvorili su mit ik njega koji je nametnut neobrazovanima. Tvrdili su da je Biblija hebrejskog porijekla. Istina je da su te stari u potpunosti preuzete iz irskih evanđelja uz neznatnu promjenu nomenklature da bi se izbjeglo prepoznavanje porijekla. Naš svijet je od tada ovijen Tamom.

Da bi se probudli, da bi zakoračili u Svjetlo Istine, osoba se mora suočiti s činjenicama, a ne naprečac donositi zaključke koji su vas držali zatočene u mreži kontrole još od tog doba. Tako je lako pronaći istinu, samo ukoliko oslobodite svoje umove od onoga čime vas je okovala mreža kontrole. Svatko tko je posjetio moju internet stranicu mogao je vidjeti da je Monty rođen u Londonu u ortodoksnoj židovskoj obitelji, no od dvanaeste godine je počeo tražiti istinu. Bio je, i još uvijek jest, najpošteniji čovjek; častan čovjek. Njegovo poslanje je bilo da nam pokaže istinu i ta istina je ono što što će nas osloboditi i omogućiti čovječanstvu da živi u miru. Zasigurno nam je to bit. Dokazi postoje. Samo ih treba pogledati.

Snimka razgovor s Giladom je na mojoj internet stranici: www.montaguekeen.com . Možete je naći i na YouTube-u.

Poruka Montya od 18.12.2011.

Sve se sada ubrzava i ljudi počinju otkrivati istinu. Da, za to je potrebna hrabrost, ali spoznaja da će vaše aktivnosti pomoći u odstranjenju Smutnje koja je uništavala vaš planet i vašeg brata čovjeka već gotovo 2000 godina, ono je što im daje snagu. Iako će Smutnja koristiti svaki poznati trik da bi spriječila Buđenje, na kraju ne postoji ništa štobi mogli učiniti da ga doista spriječe. Mnogo je onih koji se smatraju BUDNIMA. Oni imaju problema prihvatiti činjenicu da religija koju su slijedili i povijest koju su proučavali doista su u cjelosti izmišljotina. Nekima, to je preteško. Još uvijek se grčevito drže prošlosti jer ne mogu utuviti u glavu činjenicu da je sve osnovano na lažima. Oni moraju naučiti osloboditi svoje umove tako da si omoguće pogled kroz dimnu zavjesu namjerne krive interpretacije istine.

Upravo kad je Smutnja mislila da će se svi njiovi planovi ostvariti, čovječanstvo se probudilo i zapitalo što je prihvaćalo u prošlosti kao činjenicu. Naravno, Smutnja će se žestoko boriti da zadrži svoje bogastvo i moć stečene zlom - to je razumljivo - ali želja da se spasi planet, s obje strane života, daleko je veća. Dano vam je do znanja i prisustvo vaših prijatelja s drugih planeta koji sada kruže oko vašeg planeta. Oni pomažu u sprečavanju protuzakonitih djela vezanih uz invazije na druge zemlje. Više niste na milost i nemilost onih koji imaju kontrolu nad vašim svijetom. Napokon možete vidjeti rešetke zatvora u kojem ste toliko dugo živjeli da ste pomislili da je to sve što postoji. Sada se nazire prava sloboda. Izgleda toliko primamljivo. S njom dolazi mir, harmonija i ljubav te odstranjenje svih ograničenja i razlika.

Još uvijek postoji osoba-dvije koje nisu u potpunosti shvatile važnost Irske za sve što postoji. Još uvijek se na Irsku gleda s visoka kao što vas se naučilo. Zapitajte se, zašto vas se odvraćalo od pogleda na tu zemlju. Zašto se toliko naglaska stavlja na druge zemlje, poput Egipta i Grčke itd. Zapitajte se zašto su Deset zapovjedi drevnih irskih druida gotovo identične onima koje je Mojsije navodno primio od Boga? Čuvari i propovjednici pretpotopnog znanja bili su druidi, službenici i čuvari istine. Ova infromacija ne namjerno potiskivana. Druidi su bili Arijci. To je označavalo duhovnu kastu, a ne rasu. Njihov jezik je bio aramejski i hebrejski. ONI NISU BILI SEMITSKI i nisu izmišljeni od strane Židova. 22 slovna znaka drevnog IRSKOG ALFABETA bili su sveta abeceda drevnih Iraca. Sada očekuju da vi vjerujete da su “židovski”. Irskoj je sve ukradeno kao i irskom narodu. Židovstvo-kršćanstvo su rezultat tek namjernog plagijata. Termin “izraelci“ je izveden od ISA, Boga zapadne Arye i Amen Raa, egipatskog kralja. One koje znate kao “izraelce” i “Židove” u stvarnosti su hiksos-atonisti sa zapada, nikada nisu proveli ni trenutak u zatočeništvu. Bili su imućna dinastija i odgovorni su za stoljeća patnje i razaranja na vašem svijetu. Toliko vaše tzv. povijesti je neutemeljeno na činjenicama. Dokazi su dostupni onima koji tragaju. Vi ste prihvatili bez pitanja sve čemu su vas podučavali; sada, prijeđite u Svjetlost, to morate odučiti. Sami morate istražiti istinu. Ja vas samo pokušavam usmjeriti u ispravnom smjeru. Kada u potpunosti razumijete s kime i s čime imate posla, tada i samo tada, u potpunosti ćete razumjeti važnost prave istine. Lagano vas se, varalo, zlostavljalo i poricalo se vaše pravo porijeklo. Da li ste spremni reći, sada je dosta? Vaši tlačitelji nemaju savjesti. Oni vas ne žele. To je razlog zašto uništavaju toliko mnogo zemalja.

Pred vama je razdoblje blagdana. Okupite se u radosti i stvorite energiju ljubavi, a to je neprocjenjivo. Očekujet Novu godinu s nadom u vašim srcima. Mi ćemo raditi na tome da 2012. prođe sa što manje trauma. Ipak, može biti trzaja tu i tamo, ali u cjelosti će to biti plodonosna godina. Godina prosvjetljenja i istine.

Mi smo među vama. Nastavit ćemo vas usmjeravati u pravom smjeru. Iako su mnogi od vas budni i spremni, još ima onih koji se vuku na začelju, još uvijek tražeći više dokaza, više argumenata, umjesto da ih pronađu sami. Svaki od vas je odgovoran za svoj vlastiti život. Vrijeme je da se odstrane MASKE i da jasno vidite one koji su zamalo uspjeli uništiti vaš svijet i njegove ljude. Jednog dana će se suočiti s bijesom naroda. Za mnogo toga moraju odgovarati. Mi u mreži, želimo obnoviti mir i poštovanje za sve ljude, pomoći vam da uvidite tko ste zapravo. Želimo vam pokazati univerzum u koje živite. Toliko toga je tajeno od vas. S vama je užasno postupano od uzurpatora vašeg planeta.

Razdoblje dobre volje, moramo se zahvaliti svima onima koji rade za Svjetlost, osobito onima koji se daju da bi se drugi probudili. Vaš rad je od iznimne važnosti. Veoma je cijenjen s obe strane života. Želio bih da moja supruga provede sa svojom obitelji slijedeći vikend kada će se okupiti da bi proslavili blagdane. Ja ću, naravno, uvijek biti uz nju. Mi uvijek čuvamo sve vas. Obavljate izvrstan posao u buđenju drugih. Uskoro ćete zauvijek izaći iz tame. Upamtite, Smutnja može samo onoliko koliko joj dozvolite. Bez vaše pomoći posve su bespomoćni i beskorisni.

Izimno se zahvaljujem svima koji su podržali i pomogli mojoj supruzu. Ona se bori odlučna da me ne iznevjeri. Jednog dana u skoroj budućnosti, vi ćete se moći sami uvjeriti u rezultate vašeg truda. Moja draga Veronica, uživaj u druženju sa svojom obitelji, dijelit ću s vama smijeh i zajedništvo, i naravno, prekrasnu hranu.

Budi sretna, moja ljubavi. Tvoj voljeni, Monty

Prevela s engleskog: Marijana - Civilizacija SvjetlostiDear Readers,

We are looking for new translators and English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


No comments:

Post a Comment

interview

interviewPredstojeći uhićenja Smutnje