Followers

Tuesday, April 26, 2016

Hrvatski -- Montague Keen - 24. travnja 2016

Montague Keen - 24. travnja 2016

NAŠI ŽIVOTI POČINJU SE GASITI KADA POSTANEMO ŠUTLJIVI O STVARIMA KOJE SU VAŽNE
Martin Luter King

Borba za potpunu kontrolu nad vašim svijetom nikad nije bila veća nego sada. Mreža kontrole naredila je svojim podanicima da osiguraju da mase rade ono što im se kaže. Eliminacija bijele rase otvoreno se događa svuda oko vas. Ja vam kažem da si ne možete priuštiti da ignorirate mnoge naznake toga. Morate sačuvati i zaštititi svoju rasu. Pogledajte što se događa u Europi, kako bi razumjeli ono s čime privlačim vašu pozornost. Kontrolni centar pokazuje svoju ruku, jer njima vrijeme brzo ističe za stjecanje potpune kontrole nad Zemljom. Zbog rada koji se obavlja, Shumanova rezonancija svakodnevno raste.

Ovdje je video koji objašnjava što to znači


Uskoro, oni u kabali će se naći potpuno izloženi i na milost i nemilost masa koje su pokušali uništiti. Rad koji svaki dan radiš s M je razotkrio kako sustav kontrole funkcionira. To je bilo uspješno za uspavane mase; ali ne više, jer mase se bude, povećavajući na taj način svjetlo u vašem svijetu. Svi oni na vlasti rade sve u okviru svojih mogućnosti da vas drže u ropstvu kabale. Njihova lojalnost kabali je totalna.

Morate napraviti svoja vlastita istraživanja i donijeti svoje vlastite odluke. OBAME vašeg svijeta ne služe čovječanstvu, oni samo slijede naređenja svojih gospodara u kabali. Odluke koje napravite sada, imati će veliki utjecaj na Zemlju i budućnost čovječanstva. Svaki dan vidite njihove planove za uništenje Europe. Oni pokušavaju da vas dovedu do toga da se osjećate krivim zato što niste pružili dobrodošlicu drugima koji su došli u vaše zemlje. 1925. godine, oni su planirali stvoriti razloge za rat u pojedinim zemljama, tako da mogu natjerati tako zvane izbjeglice u Europu. Oni su financirali ovu invaziju. Imate neprijatelje na Zemlji a nemate pojma o tome. Oni sve kontroliraju i žele se riješiti vas. Njihova lažna obećanja, geste i njihov prikaz brige za mase, napravili su vas budalama da im vjerujete. Njihova djela pričaju sasvim drugačiju priču. Oni truju zrak koji udišete, hranu koju jedete, i vodu koju pijete, a isto uzimaju porez od vas što uzrokuje siromaštvo masa. Tu su činjenice. Religija i politika rade zajedno da unište čovječanstvo.

Svatko od vas treba se prizemljiti i otvoriti oči i uši na ISTINU. Prestanite vjerovati kabalinim propagandnim alatima, njihovoj TV i novinama. Vjerujte samo onome što ste istražili sami, a znate da je istina. Preuzmite odgovornost za svoje živote i prestanite biti lutke koje glasuju za svoju vlastitu smrt. Idite na ley linije, obeliske, i sfere itd, i uklonite svu mračnu energiju sa Zemlje. Pogledajte mreže kontrole, kojih sve do sada niste bili svjesni, jer su bile skrivene od vas. 

Da, to je bilo pametno, moja draga. Sve vam je to učinjeno pred nosom. Oni to nisu trebali skrivati, jer oni nikad nisu očekivali ni za trenutak da ćete se jednog dana probuditi i vidjeti njihovu mrežu kontrole i ukloniti je. VI STE U RATU. Na kraju vi možete vidjeti svog neprijatelja u svoj njegovoj tami i obmani. Kad se ujedinite kao čovječanstvo, podupirući jedni druge, tada će kabala prestati postojati. Oni vode prljavu bitku. Njihov glavni cilj je da unište čovječanstvo i preuzmu Zemlju pod svaku cijenu. Njihova pohlepa ne poznaje granice!

Opet, apeliram na narod Irske, da se ujedini i uzme natrag svoju moć od Vatikana i države. Vodite svijet u slobodu, oslobođeni kontrole mračnih. Vi to možete. Postanite, još jednom, moćni narod koji ste nekad bili, prije nego što je Vatikan poslao Patricka da uništi vas i sve dokaze vaše velike prošlosti. Povedite čovječanstvo do SLOBODE. Vi znate da to možete. Vi ste gotovo tamo. Zanemarite pritisak koji se vrši nad vama da se povinujete onome što kabala diktira. Vaša budućnost ovisi isključivo o odlukama koje napravite sada. 

Odbijte i dalje biti dio Europske unije koja je osnovana da uništi vašu individualnost, vašu rasu i vašu čovječnost. Oni koji žele uništiti vašu rasu, štite svoju tako zvanu rasu, sa zakonima koji će vas zbuniti. Izađite iz LONCA ZA TALJENJE zvanog EU, jer to je samo dio PLANA PREUZIMANJA. Budite sumnjičavi prema onima koji vas pokušavaju prisiliti da glasujete "da". Oni samo slušaju naredbe. LAŽI i OBMANE u vašem svijetu u ovom trenutku su ogromne. To je njihov posljednji branik u pokušaju da zadrže kontrolu. Njihova egzistencija ovisi o tome da li slušate njihove naredbe, ili umjesto toga, kažete NE njihovoj zloj kontroli. Oni su na vašoj milosti i nemilosti, jer stolovi su se okrenuli. 

Moja draga, tvoj rad s M pokazuje nemjerljive rezultate. Vidite kako se Shumanova rezonancija podiže nakon svake primjene koju radite. Mnogo je stvari s kojima se trebate pozabaviti. Iako se čini bezizlazno, vi znate u svojoj duši da ćete uspjeti. Nije važno koliko MAMACA kabala proizvodi da vas laže, ona gubi svoje vrijeme. Mi ćemo učiniti ono što smo postavili da ćemo učiniti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Kanal: Veronica Keen
Web stranica: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
Tuesday, April 19, 2016

Hrvatski/Croatian -- Montague Keen - 17. travnja 2016

Montague Keen - 17. travnja 2016


U POVIJESTI KOLEKTIVA KAO I U POVIJESTI OSOBE, SVE OVISI O RAZVOJU SVIJESTI

Carl Jung

Svi ćete doživjeti, ovog vikenda, ogroman pritisak kabale da vas zadrži pod svojom kontrolom. Oni koriste svaki prljavi trik iz svog arsenala kako bi uspjeli u svom polušaju da preuzmu vaš svijet. Ne dopustite sebi da budete prisiljeni odustati od vaše borbe za slobodu. Vi kucate na vrata koja će vas dovesti do slobode.

Zbog izuzetnog rada koji ti, moja draga, i tvoji prijatelji, radite, SHUMANNOVA REZONANCIJA JE SADA 1.430.000 TE I DALJE RASTE, što znanstveno dokazuje da pobjeđujete u bitci. Oni koji su napadali tebe i tvoj rad jednog dana će se suočiti s činjenicom da su djelovali kao alati kabale.

Kad si jasno vidjela kako se kontrolira čovječanstvo, bilo je lako poduzeti potrebne korake kako bi se uklonila ta kontrola. Kao što sam rekao poslije moje smrti, Irska je ključ. Vi ste pokazali dokaze kako je to bilo učinjeno. Sveta energija Irske bila je crpljena i korištena za ZLE CILJEVE. Danas, Tara je bez opstrukcije.

Moji prijatelji, vi ste na putu POBJEDE; MIRA i SIGURNOSTI, za čitavo čovječanstvo. Vi gotovo osjećate okus pobjede. Razmislite o tome: udisati ćete svježi zrak, jesti dobru hranjivu hranu, i opet piti čistu vodu. Bila je to prava bitka, jer izlaganje korupcije nikad nije lako. Oni imaju prednost cijelo vrijeme, jer su oni to postavili na prvo mjesto. Vi ste se borili u mraku da istražujete i izložite. Kako svjetlo u vašem svijetu raste, kabala se neće imati gdje skriti.

Izvorna svijest, muška i ženska, morale su se ujediniti kako bi dovršile našu misiju. I sami ste vidjeli odlučnost kabale da spriječi da se to dogodi. Kabala se sada mora suočiti s činjenicom da je njihova vladavina terora na kraju. Oni koji ih i dalje podržavaju su izdajnici. Oni su izabrali zaboraviti da su oni dio čovječanstva, ali će trpjeti posljedice toga. Užas onoga što je učinjeno da se izbriše čovječanstvo samo je svitanje mnogih od vas. Vi ste držali oči čvrsto zatvorene za to. Sada nemate izbora. 99% vas koji stoje zajedno, budni i svjesni, ne mogu biti potučeni. Zapamtite da bez vaše pomoći kabala ne može ni prst podići. Ne budite prevareni od tzv. gesta pape u spašavanju tri sirijske obitelji. Vatikan ima toliko zlata skrivenog u svojim trezorima, neprocjenjive umjetnine, itd, i kad bi oni željeli, mogli bi nahraniti, obući i osloboditi svijet od siromaštva, ali svi vi znate da je Vatikan dio problema koji uzrokuje svu patnju u vašem svijetu. Ovaj papa vas pokušava prevariti u uvjerenju da mu je stalo, kad u stvari, on je dio problema. Te pobožne riječi samo su čin odnosa s javnošću, a većina to vide kao takvo. 

Molim vas da poništite dozvolu kako bi uklonili sebe iz mreže kontrole. Uzmite natrag svoju urođenu moć koja je vaše pravo stečeno rođenjem. Prestanite biti lutke kabale. To je način razmišljanja od kojeg morate pobjeći zbog svog zdravog razuma. Vrijeme je da vidite stvari onakvima kakve jesu, ne kako vam je rečeno da jesu. Obećavam vam da ćete doći do ovoga. Taj način je mnogo bolja opcija nego pokušaj da to učinite sami. 

Molim vas šaljite ljubav, svjetlo, i molitve narodu Japana koji se pokušava nositi s još jednom katastrofom. Nastojte dati bilo kakvu pomoć koja bi im pomogla u njihovom času potrebe. Čovječanstvo se uvijek mora ujediniti kada ga pogodi katasrofa. 

Veronika, ti si briljirala ovog tjedna. Išla si kroz minsko polje onoga što je protiv tebe, i uspjela si. Svakim trenutkom se treba baviti s pažnjom i ljubavlju. Naprijed i naviše, uspjeh čeka. Ja sam s tobom na svakom koraku puta.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Kanal: Veronica KeenPreveo: Fredi

Thursday, April 14, 2016

Croatian -- Montague Keen - 10. travnja 2016

Montague Keen - 10. travnja 2016

Ono što ste ti i M otkrili u posljednja dva tjedna od najveće je važnosti za oslobađanje čovječanstva od dominacije koja je učinila da život na Zemlji bude takva borba od rođenja do smrti. Oni su čak pokušali stvoriti STRAH od umiranja IZMISLIVŠI pojam PAKLA i ČISTILIŠTA, sve PLOD MRAČNE MAŠTE VATIKANA.

Ono što su VRC i M jučer učinili ići će sve do oslobađanja od stiska kabale. Moja draga, tvoj 17 satni jučerašnji dan već isplaćuje dividende. Vidite ljude na ulici kako traže ISTINU. Oni odbijaju biti nasamareni uobičajenom retorikom čak ni trenutak dulje. Takva vremena traže veliku hrabrost i odlučnost kako bi se oslobodilo čovječanstvo korumpirane hijerarhije, bez obzira pod kojim plaštem se skrivaju. 

Sami možete vidjeti kako SHUMANOVA REZONANCIJA mjeri uspjeh vaših nastojanja. Vidjevši jučer vašu odlučnost da se popnete do vrha tog strmog brežuljka do PENSHAW SPOMENIKA, TAKO DA STE MOGLI IZVESTI ANDREW BARTZISOVO PONIŠTENJE U IME ČOVJEČANSTVA NA TOM MRAČNOM MASONSKOM SPOMENIKU, to bi trebala biti inspiracija drugima da učine isto, jer to je najučinkovitije. Kad se svi udružite da bi to učinili, mogu vam reći da ćete biti zaprepašteni time koliko ste moćni i onim što možete postići.

Penshow Monument, Sunderland, sjeveroistočna Engleska

Svidjela mi se ceremonija koju ste izveli za oslobađanje Irske dominaciije i kontrole. Ovo će osloboditi, pak, svaku zemlju u vašem svijetu. Preklinjem Irce da ponovno preuzmu kontrolu nad svojom zemljom. Morate ukloniti svu ZLU KONTROLU VATIKANA koja je stvorila od vas preplašene, bez prebijene pare robove, držeći vas toliko obuzetim preživljavanjem, da nemate ni trenutak vremena da vidite što vam je Vatikan uzeo, i da vidite koliko je OKRUTAN bio prema vama. 

Veronika i dalje ima noćne more kad se sjeti okrutnosti Vatikana prema jadnoj nemoćnoj siročadi. Ona je često gledala kako ovi jadni mali dječaci maršuraju u koloni po jedan od SIROTIŠTA u TRALEE-u na misu. Po vjetru i kiši, ta jadna nevina djeca marširala su BOSONOGA na misu. "KRŠĆANSKA BRAĆA" koristila su KOŽNI REMEN da udaraju po tim tankim golim nogama. To je bilo lice Vatikana u Irskoj, kad je moja supruga bila mlada. UŽAS onoga što je učinjeno toj djeci živio je s njom cijeli njen život. To je PRAVO LICE VATIKANA U IRSKOJ. VERONIKA NIKAD NE BI MOGLA POŠTIVATI VATIKAN. ONA IH JE UVIJEK VIDJELA ONAKVE KAKVI SU BILI.

Svaki dan, kako se moć kabale smanjuje, vidjet ćete ih izložene u svojim pravim bojama. To se mora dogoditi. Istina mora biti izložena i s njom se treba suočiti. Morate vidjeti što je ova korupcija učinila vašem svijetu i koliko su ljudi patili zbog toga. Sada se morate udružiti da stvorite svijet u kojem se poštuju sva ljudska bića i rat će prestati. Kad se probudite na to kako ste korišteni služeći kabali da vodite ratove kako bi ih zadržali na Zemlji i u kontroli, odbit ćete biti dio njihovog plana. 

Veroniku bole noge kao rezultat cijelog tog penjanja i hodanja koje je učinila u vaše ime jučer. Ona će podijeliti s vama ono što su ona i njeni prijatelji učinili, u pokušaju da oslobode čovječanstvo. Zahvaljujem RC i M što su sudjelovali u ovom jedinstvenom obredu. Oni će s vremenom saznati koliko je to bilo uspješno. Ljudska rezonancija je enormno porasla zbog toga.

Draga moja, mi s ove strane života toliko se ponosimo vama. Sada tražimo da se malo odmorite. Posljednjih nekoliko dana uzelo je svoj danak. 

Šaljemo vam puno ljubavi. Zauvijek, tvoj obožavatelj, Monty. 


Kanal: Veronica KeenPreveo: Fredi

Wednesday, April 6, 2016

Hrvatski -- Montague Keen - 3. travnja 2016

Montague Keen - 3. travnja 2016

Suočavanje s ISTINOM u vašoj situaciji, kad svi oni na vlasti lažu u nastojanju da vas se drži da ne vidite istinu, nikad nije lako. Ne možete si priuštiti da vjerujete da je istina bilo što vam kabala, kroz vaše vlade, govori. Ne možete posumnjati u to da su vaše vlade postavljene da vas drže u mraku o tome tko ste vi, i da vas spriječe da se ne povežete s vašom vlastitom urođenom moći. Kada vi, svaki od vas, zakoračite u tu moć, onda zajedno, možete otupiti moć kabale. Možete se osloboditi od ropstva nametnutog od strane religije, banaka i vlada. Ovo je vaša prilika da uzmete natrag kontrolu od kabale i njihove kohorte. 

Ovaj mjesec travanj pruža mnoge mogućnosti za kombiniranje vaših energija kako bi promijenili svijet u kojem živite za cijelo čovječanstvo, a ne samo za neke; za NEKOLICINU koja uopće nema nikakvo pravo biti na Zemlji. Njihovo preuzimanje se dogodilo kad ste bili zavedeni od strane religija, koje su postavile objekte na strateška mjesta da bi mogli kontrolirati svijest čovječanstva. Mi smo sada u procesu da vam pomognemo da onesposobite te objekte. Molili smo vas za pomoć u uzimanju natrag čovječanstvu energiju od ley linija, obeliska, sfera, piramida itd. Mnogi od vas razumiju naš zahtjev. Zahvaljujemo vam se na pomoći. To dokazuje da niste bespomoćni. Mnogo je toga što možete učiniti kad ste otvoreni za to. Svaka akcija, makar i mala, je važna, jer ona doprinosi cjelini. Neka ovaj mjesec travanj bude mjesec u kojem ćete odbiti biti lutke-roboti kabale. Odbite biti kupljeni propagandom koja neprekidno teče od vaše televizije, novina, i vlada, ni trenutak dulje. 

Dopustite mi da vas podsjetim da je UNIŠTENJE EUROPE odlučeno, planirano u 1925. godini. Sve ono što ste bili varani u uvjerenju od tada, pridonijelo je onome što vidite pred sobom danas. Sve to je dio PLANA za preuzimanje vašeg svijeta... a vi ste pali na to. Cijela ideja Europske unije bila je MAJSTORSKA PREVARA. Ona vas hrani lažima, ona vam daje lažnu sliku o tome koji su bili njihovi pravi ciljevi. Uništenje Njemačke oduvijek je bio njihov prioritet. Morate biti čvrsti. Ne dopustite da STRAH preuzme kontrolu, jer to je točno ono što kabala želi. Istina i pravda će pobijediti onog dana kad se ujedinite. Vi ste iskusili kako funkcionira EU, a što je još važnije, kako ona kontrolira vlade. Na primjer, upitajte se ZAŠTO EU INZISTIRA NA TOME DA IRCI IMAJU NAJVEĆU KOLIČINU FLUORIDA U SVOJOJ VODOOPSKRBI. POZNATI OTROV U NJIHOVOJ VODI! To vam govorim jer oni se boje buđenja Iraca na to tko su, i da vide što su. Kad se Irci probude... KABALA JE GOTOIVA. Istina će biti otkrivena i čovječanstvo će biti oslobođeno ove tiranije. Oni sada imaju problema u zadržavanju njihovog lažnog ljudskog oblika. Stalno moraju biti na oprezu, jer kad energija poraste, oni su u nevolji. Oni su sve imali po svome do sada. Ovo je njihovo vrijeme da žive u STRAHU. Ne samo da će izgubiti moć, nego i sve bogatstvo koje su ukrali vama. Gubitak njihovog finog života na Zemlji, na leđima čovječanstva, jako će ih povrijediti. Oni su zlostavljali čovječanstvo, oni su degradirali ljude. Oni vide ljude kao da su na Zemlji samo da im služe. 

Ništa ne može biti dalje od istine. Imam novost za njih, obje strane života ujedinile su se da uspostave ravnotežu. Mi ćemo uspjeti. Ovo je zajednički pothvat, nikad prije pokušan. Veronika i ja smo planirali ovo od moje smrti. Mi smo radili zajedno kroz stoljeća. Mi smo kao jedan.

Ljudima Amerike: budite oprezni kome ćete dati svoj glas. Svi kandidati služe istom gospodaru, njihovom vanzemaljskom gospodaru. Istražite ISTINU. Ne dopustite sebi da budete obuzeti lažima koje vam dolaze iz svih smjerova. 

Istražite religije, kao i zašto su uspostavljene. Provjerite i ponovno provjerite sve ČINJENICE. Pronaći ćete NAJVEĆU ZAVJERU IKAD IZVRŠENU NAD ČOVJEKOM. Sve one se temelje na LAŽIMA i LAŽNOJ POVIJESTI. Religija je stvorena da kontrolira čovjeka kroz STRAH. Kažem vam, nemate se čega bojati, jer smrt je povratak kući, divno iskustvo. NEMA ISTINE u onome što vam Vatikan govori o smrti. Ja znam, i ja sam razgovarao o tome kad sam se materijalizirao nakon smrti. VELIČANSTVENO je jedina riječ koja može opisati drugu stranu života. Preuzmite odgovornost i odbite biti varani ni za trenutak dulje od strane kabale i propagande vlada. Učinite sve što je moguće da ujedinite ljude u svjetlu ISTINE da stvorite bolju budućnost za sve. 

Moja draga, tvoj život je postao još aktivniji i zanimljiviji. Otkrivajući ono što je skriveno uvijek je radost. Nemoj se previše opterećivati, jer imaš još mnogo posla za obaviti.

Zauvijek, tvoj obožavatelj, Monty. 

Kanal: Veronica Keen


Preveo: Fredi

interview

interviewPredstojeći uhićenja Smutnje